Handler sundhed om at være slank eller om at være sygdomsfri?

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

I mange år handlede sundhed for mig om at tabe mig. Jeg husker som barn at min mor fra tid til anden fulgte en kur for lige at tabe sig 5 eller 10 kg., og den adfærd har jeg i mange år båret med mig og du kender det måske også?
Uanset om dit mål med at kigge nærmere på side om sundhed, handler om vægttab eller at spise dig ud af din kroniske sygdom, så er du havnet det helt rigtige sted.
Måske bruger du også en masse penge på vitaminer, fordi det anbefales at tage noget, men har du behov for det?

Jeg er uddannet lægeeksamineret sundhedsrådgiver hos Umahro Cadogan og den eksaminerende læge er Pia Norup, måske du har “mødt dem” i programmerne “Kan man spise sig rask. Vores fælles mål, bør være livsstilsændring, så resultaterne er vedvarende. Og udgangspunktet for rejsen er K.R.A.M.S.S.S. – Kost, Rygning, Alkohol, Motion, Søvn, Stress og Sociale forbindelser.

Se ledige tider og book nu

Image

Sundhed og vægttab

Du har måske lige som mig, adskillige gange fulgt en kur og tabt dig. For så efter en periode at konstatere, nu er det tid til igen og måske er vægten faktisk denne gang 2 – 5 kg mere end sidst du gik på kur – Yoyo-vægt, som det ofte kaldes…
Når man så er på kur må man typisk takke nej til alt der indeholder sukker, ligesom alkohol også er forbudt eller man skal følge en stringent kur, særlig mad og i korrekt rækkefølge. Man tør dårligt nok sige “Ja tak” til en fest-invitation eller en middag hos venner. Eller du har måske ligefrem taget egen mad med hjemmefra.
Det handler om, at få ændret vanerne til en livsstilsændring, så er der også plads til at “feste” en gang imellem. Du kan læse mere om dette på siden “vægttab”.

Spis dig ud af din sygdom

Måske har du som nævnt ovenfor set programmerne “Kan man spise sig rask” og det kan man faktisk i mange tilfælde. Eller som minimum kan du typisk spise dig til mindre smerter eller mindre medicin, sidstnævnte selvfølgelig altid i samråd med din læge. Læs mere om dette på siden “Fra syg til rask”.

Medicinsk vægttab

Har du opnået dit ønskede vægttab med vægttabsmedicin eller er du lige nu en process hvor du taber dig medicinsk. Du har formentligt hørt, at man i starten sagde, at medicinen er for livstid, men her i februar 24, blev en ny rapport frigjort, der viste, at det er muligt at trappe ud af medicinen igen og holde vægten, men det kræver livsstilsændring. Ønsker du værktøjer der støtter dig under dit medicinske vægttab eller redskaber til at holde vægten, kan du læse mere under “Medicinsk vægttab”.

Vitaminer

Tilbuddene indenfor vitaminer og mineraler er mange og det er nemt at lade sig rive med og tænke, det må jeg hellere tage. Ved hjælp ALFAkinesiologi kan vi teste hvilke vitaminer du reelt set mangler og dermed kan du måske minimere udgiften til vitaminer eller i det mindste købe dem, som din krop har gavn og behov for. Læs mere om Vitamintestning her.

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Anbefalinger

Akupunktur mod arvæv Bettina kommer i den virksomhed, hvor jeg er ansat. Da jeg startede i firmaet var jeg skeptisk, men direktøren anbefalede mig, at tage imod behandlingen, da det som han siger, er en personalegode han har valgt at give os medarbejdere. Jeg havde problemer med min ene hånd, efter en karpaltunnelsyndrom operation, hvor jeg havde dannet meget arvæv i hånden, hvilket generede mig, når jeg brugte hånden. Jeg fik akupunktur og bøjer mig i støvet, arvævet er ikke længere generede for mig. Jeg er også blevet glad for massage, så fx mine skuldre ikke er så anspændte af kontorarbejdet.
John
Fysiurgisk sports Massage af nakke- og skulderspændinger Jeg kom "bare" med de sædvanlige spændinger i nakke og skuldre. Det var SÅ dejligt med en behandler, der tog fat og rent faktisk fik løsnet op. Bettina er superkompetent, jeg følte mig meget tryg, og jeg kommer helt sikkert igen - også hvis jeg får andre skavanker.
Tina Larsen
Akupunktur mod myggestik I starten af juni, opsøgte jeg Bettina i forbindelse med mine årelange og voldsomme myggeangreb, som jeg kalder det. For det første, elsker de mig, og for det andet reagere jeg allergisk, med voldsom kløe,hævelse og sår, som "holder" I halve år. Jeg fik akupunktur og har lige siden været helt fri for gener. Det er dejligt at kunne gå en tur i skoven og ved mosen uden at skulle være smurt ind i alt muligt giftigt stads. Ses igen til foråret
Karin Burmester

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image