Tillæg dig gode madvaner og hold vægten efter medicinsk vægttab

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Nye undersøgelser viser, at man godt kan holde vægten efter medicinsk vægttab også uden at tage vægttabsmedicinen for livstid.

Det er gode nyheder, for det er immervæk en stor udskrivning i medicin, hvis det er for livstid.

Se ledige tider og book nu

Image

Sundhedsrådgivning


Er du i et forløb med medicinsk vægttab eller har du opnået den ønskede vægt, men ønsker samtidig, at medicinen ikke skal være livslang, kan det være en god ide, at kigge på din generelle livsstil.

Jeg er uddannet lægeeksamineret sundhedsrådgiver hos Umahro Cadogan. Den eksaminerende læge var Pia Norup, som du måske er stødt på i programmerne “Fede forhold”. Begge arbejder med principperne Functional Medicine, altså kan man ikke bare nøjes med at kigge på maden, der er mange faktorer der skal være i balance, for at opnå sundhed.

I mange år betød sundhed for mig, altid at være på slankekur og jeg er selv ikke i dag, et sugerør, jeg har selv haft lidt for stor en mås, mave med mere og selv i dag, er min BMI ikke i “normalzonen”, men det er jeg faktisk helt afklaret med. Da jeg var ung solgte jeg undertøj på homeparties og jeg havde en fast kundegruppe af runde piger, de sagde “Vi elsker at handle hos dig, for du drømmer ikke om, hvor svært det er gå ned i en undertøjsbutik og købe en BH i str. 100D, når ekspedienten er et lille nip, der max bruger str. 70A og ruller med øjnene når jeg siger hvad størrelse jeg skal have”.

Og jeg forstår deres bekymring.

Image
At tage ansvar for at følge en livsstil, hvor man føler og de faktuelle tal viser, at man har det godt, både fysisk, psykisk og mentalt og samtidig forebygger alderssygdomme.
Skal jeg hjælpe dig til at opnå din ønskede vægt, er fokuset således også at minimere risikoen for livsstilssygdomme og derfor vil forløbet handle om andet og mere end bare kost.
I mange år, handlede sundhed for mig om, hele tiden at jage vægten og de overflødige kilo, måske du kan genkende dig selv i det? Min sundhedsterori/-filofi, kan i dag formuleres således:

Derfor skal du vælge Av min krop

Du jeg skulle vælge sundhedsuddannelse, var det vigtigt for mig, at kvaliteten var i top. Der findes mange uddannelser indenfor kost og ernæring, men få tilbyder et forløb med lægeeksamination.

Jeg synes denne vinkel er vigtig, for livsstil sætter unægtelig sine spor og hvis du forsætter af den sammen vej , du hele tiden har fulgt og fx dine blodprøvesvar er forhøjede de kritiske steder, ja så er det ganske enkelt kun et spørgsmål om tid, for du ender med en kronisk livsstilssygdom.

Facts og gode vaner

Spis grøntsager, bær og frugt hver dag.

Spis fisk 1 – 2 gange om ugen.

Skån din krop for tilsat sukker

Drik 1½ - 2 liter væske daglig

Spis afbalancerede måltider

Tag gerne tilskud af vigtige vitaminer & mineraler

Bevæg dig dagligt - Ca. Halvdelen af befolkningen bevæger sig ikke i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

I 2021 var 18,5% af danskerne svært overvægtige (BMI på +40), men 83,3% mener de lever sundt og heri er jo ikke gabet af dem der blot er overvægtige

430.000 danskere har symptomer på alvorligt stress, det svarer til 12% af befolkningen. Og ca. 500.000 retter årligt henvendelse til praktiserende læge fordi de føler sig syge, at kræver fravær fra jobbet.

Anbefalinger

Massage mod skuldersmerter og nedsat mobilitet Kunne slet ikke løfte min arm og havde samtidig ulidelig smerter. Efter behandlingen var bevægeligheden ikke bedre, men smerter var aftaget. Efter en god nats søvn, kunne jeg næste morgen bruge min arm på helt normal vis 🙂
Annette
Vedligeholdene massage Jeg har nu flere gange fået en fuld kropsmassage, Og det er ren forkælelse. I starten var jeg meget ømskindet, men allerede anden gang kunne jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg glæder mig hver gang til at skulle over til Bettina og forkæle min krop.
Maria
Massage af spædte nakke muskler efter operation Efter en operation for diskusprolaps i nakken har Bettina rettet op på mine muskler i nakke og skuldre.
Kim Jonasen

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image