Vil du spise dig til et optimalt vægttab der holder?

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Jeg arbejder med princippet Functional Medicine og vægttab klares ikke ved at tage en lynkur, ihvertfald ikke hvis det skal holde på den lange bane.
Se ledige tider og book nu

Image

Sundhedsrådgivning

Vægten er nærmest som en yoyo for mange, du følger en effektiv kur og taber de 5, 10 eller 15 kg, du synes er i overkanten, men et år eller to efter er den gal igen og denne gang er det måske 7, 12 eller 17 kg der er i overvægt. Ud fra filosofien Functional Medicine kan du ikke bare kigge på vægten, din krop er generelt nødt til at være i balance for at opnå et varigt resultat.

Med overvægt følger der ofte med årene livsstilssygdomme som type2 diabetes eller hjerte-kar-sygdomme med, som typisk resulterer i livslang medicin resten af din levetid. Og ikke nok med det, livsstilsygdommene har ofte også følgesygdomme, så det er bare en ond cirkel.

Jeg er lægeeksamineret Umahro Sundhedsrådgiver. Umahro Cadogan, som du måske har mødt i programmerne “Kan man spise sig rask?”

Pia Norup der er lægen i programmerne “Fede forhold” havde indlæg under uddannelsen og var desuden censor til eksamen. Både Umahro og Pia arbejder ud fra princippet Functional Medicine og det er dermed også mit udgangspunkt når jeg skal hjælpe dig til at opnå den vægt du drømmer om.

Image
At tage ansvar for at følge en livsstil, hvor man føler og de faktuelle tal viser, at man har det godt, både fysisk, psykisk og mentalt og samtidig forebygger alderssygdomme.
Skal jeg hjælpe dig til at opnå din ønskede vægt, er fokuset således også at minimere risikoen for livsstilssygdomme og derfor vil forløbet handle om andet og mere end bare kost.
I mange år, handlede sundhed for mig om, hele tiden at jage vægten og de overflødige kilo, måske du kan genkende dig selv i det? Min sundhedsterori/-filofi, kan i dag formuleres således:

Derfor skal du vælge Av min krop

Du jeg skulle vælge sundhedsuddannelse, var det vigtigt for mig, at kvaliteten var i top. Der findes mange uddannelser indenfor kost og ernæring, men få tilbyder et forløb med lægeeksamination.

Jeg synes denne vinkel er vigtig, for livsstil sætter unægtelig sine spor og hvis du forsætter af den sammen vej , du hele tiden har fulgt og fx dine blodprøvesvar er forhøjede de kritiske steder, ja så er det ganske enkelt kun et spørgsmål om tid, for du ender med en kronisk livsstilssygdom.

Facts og gode vaner

Spis grøntsager, bær og frugt hver dag.

Spis fisk 1 – 2 gange om ugen.

Skån din krop for tilsat sukker

Drik 1½ - 2 liter væske daglig

Spis afbalancerede måltider

Tag gerne tilskud af vigtige vitaminer & mineraler

Bevæg dig dagligt - Ca. Halvdelen af befolkningen bevæger sig ikke i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

I 2021 var 18,5% af danskerne svært overvægtige (BMI på +40), men 83,3% mener de lever sundt og heri er jo ikke gabet af dem der blot er overvægtige

430.000 danskere har symptomer på alvorligt stress, det svarer til 12% af befolkningen. Og ca. 500.000 retter årligt henvendelse til praktiserende læge fordi de føler sig syge, at kræver fravær fra jobbet.

Anbefalinger

Akut behandlinger med Massage & Akupunktur Bettina er en FANTASTISK, dygtig og super kompetent behandler. Mange medlemmer af min familie har været en tur forbi avminkrop med diverse skavanker såsom ondt i ryggen, korsbåndsskade, podagra og konstant hovedpine. Betina har ved en kombination af akupunktur og massage lykkedes med at afhjælpe samtlige skavanker. De allervarmeste anbefalinger herfra og til alle tvivlerne som er derude - giv avminkrop/Bettina en chance og hun vil 100% ikke skuffe jer.
Anne-Mette Hansen
Massage mod skuldersmerter Jeg havde døjet med smerter i skulderen i 14 dage, hvor jeg kun blev henvist til at tage smertestillende - men uden bedring .. så tog Bettina fat i mig og trykkede diverse steder og allerede med det samme kunne jeg mærke en reaktion i min krop !! Og smerterne blev markant mindre med det samme. Ikke nok med at Bettina er super dygtig men hun er også virkelig god til at fortælle hvad hun gør og hvorfor hun gør det, så jeg har også lært en masse nyt om kroppen. Hun kan bestemt anbefales !! 🙂
Maria Rasmussen
Akupunktur mod smerter i lænden Irriterende smerter i lænden. Jeg fik tildelt 4 behandlinger fra min Sundhedsforsikring til akupunktur. Efter 3. behandling var smerterne nærmest væk, så den sidste behandling var egentlig bare for at være sikker på, at der ikke lå noget og lurede i kroppen. Tak for hjælpen, Bettina
Bente

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image