Book tid her

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Anbefalinger

Massage af spædte nakke muskler efter operation Efter en operation for diskusprolaps i nakken har Bettina rettet op på mine muskler i nakke og skuldre.
Kim Jonasen
Vedligeholdende massage Kan varmt anbefales. Bettina er altid klar når man har ondt i kroppen. Det er bare skønt.
Susanne Wajngertner
Vedligeholdende massage og zoneterapi Dygtig, ambitiøs og engagert behandler Jeg startede hos Av min krop i 2012, da klinikken var nystartet. Den gang gik jeg til fysioterapeut 2-4 gange om måneden og. kiropraktor ca. hver 3 måned. Da det ikke hjalp mig, prøvede jeg Av min krop. Siden hen droppede jeg fysioterapeuten og kommer kun meget sjælden hos kiropraktoren, men kommer stadigvæk hos hos Av min krop, både til behandlig men også for at forbyggende" Bettina er virkelig dygtig, ambitiøs og engageret. Har i de år jeg har gået der, videreuddannet sig, så jeg er glad for at man kan kombinere flere slags behandlinger. Avminkrop kan VARMT anbefales.
Susanne

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image