Stress afbalancering

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Pludselig er verden ved at bryde sammen, ofte er det arbejdet eller en konkret familietragedie, der får bægeret til at flyde over eller vælte. Andre gange mærker vi det lidt før og kan tage hånd om os selv inden vi ender som en zombie der kigger formålsløst ind i væggen.

Av min krop ligger centralt i Egedal kommune, mindre end 5 minutters gang fra S-togskinnen Frederikssund – Ballerup.
Derudover er der gode parkeringsforhold på vejen eller på den nærliggende S-togs parkeringsplads for enden af vejen.

Se ledige tider og book nu

Image

Hvorfor føler jeg mig stresset?

“Liden tue vælter stort læs”, sådan lyder det gamle ordsprog og ordlyden er ikke tilfældig. En pludselig ændring i jobbet, en ny chef, et knirkende ægteskab / parforhold, ændrede arbejdstid- eller sted, kan få læsset til at vælte. Hvis du var i balance, havde det næppe fået dig til at vakle og du havde haft overskud til at finde en løsning.

Dine oplevelser, udfordringer og ikke mindst de mennesker du har mødt på din vej har sat spor, nogle gange dybere spor end du selv er klar over. Derfor er du ikke nødvendigvis klar over de aftryk og fodspor de har sat i dig, men det er din underbevidsthed, den har lagret en lille film og det er også denne film du agerer ud fra i de situationer du møder nu, uden dog at vide hvorfor.

Nogle gange har du måske ligefrem skubbet oplevelsen til side med et “Pyt”, men din reptilhjerne har måske ikke været helt enig. Andre gange har omgivelserne måske bedt dig om, at tage dig sammen, med ord som for eksempel “Så slemt er det jo heller ikke, du er jo ikke alvorligt syg” eller “Ja-ja, men du behøver da ikke bruge mere tid på den person” eller noget helt tredje.

Samtidig stiller samfundet, arbejdspladsen og ikke mindst dig selv, flere og flere krav til dig. Og ønsket om at slå til og ikke være svag, gør måske også at du indimellem har accepteret, at påtage dig opgaver for at opnå noget bestemt, selvom det har endt med, at holde dig i et jerngreb.

Læs om effekten af behandlingen

Kan jeg selv gøre noget?

Jeg kan sagtens finde på, at give dig et energi- eller hovedpineprogram med hjem, sidstnævnte er ikke forbeholdt hovedpine, det kan også med god effekt bruges i andre smertesammenhænge, hvis din stress for eksempel også har udløst en fysisk smerte.

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Hvad sker der når jeg kommer til behandling mod stress?

Hvis din bevidsthed giver mig lov, går vi gennem dit liv. Din krop fortæller mig hvilken alder du havde, da den befandt sig i en dårlig tidslomme. Under REM-tilstand genoplever du episoderne, du er altså ved fuld bevidsthed, så der er intet mystisk eller fordækt over det. Jeg stiller intet krav om, at du involverer mig i detaljerne, du kan således se filmen i stilhed under REM-tilstanden, hvis det er det du har det bedst med. Andre føler behov for at genfortælle oplevelsen og det må du også gerne. Du gør præcis det du i situationen føler er mest rigtig.

Siger du tingene højt kan jeg bedre guide dig, men hvis du selv kan finde rundt i fortids-labyrinten, så behøver du jo ikke min guidede vejledning. Efter at du har genoplevet episoderne lader jeg personen med din nuværende alder gå ind og berolige “barnet” i oplevelsen, så reptilhjerne-handlingen bliver omprogrammeret.

Det kan også være, at vi får brug for at teste dig for diverse fødevarer. Det kan nemlig godt være, at din krop ikke er så glad for visse fødevarer også selvom du ikke selv er klar over det. Læs mere om Fødevaretestning her.

Anbefalinger

Akupunktur for at undgå myggestik Super fin myggebehandling, håber det virker som forventet og som sidste år, hvor jeg var helt ”myggefri”. Mange hilsener Tina
Tina
Akupunktur mod piskesmæld smerter Kan klart anbefales. Jeg kom til behandling hos Bettina da jeg havde smerter i nakke og ryg efter et større biluheld og efter 5 behandlinger har det lettet meget og jeg kan ikke mærke mine smerter som da jeg først kom hos hende. Efter 2. behandling havde det allerede stor effekt. Tag springet og bestil en tid hos hende
Denise Johansen
Japansk Face Lifting Meh. Fik japansk lifting og selvom det da var meget hyggeligt at blive nusset om, så synes jeg ikke det var prisen værd. Jeg oplevede ikke nogle af de fordele som der beskrives og mit ansigt var seriøst fedtet i flere timer efter. Jeg måtte tørre mit ansigt med køkkenrulle, da jeg kom hjem for bare at fjerne noget af det. Det var bestemt ikke noget for mig. Det er dog ikke umuligt at jeg prøver noget massage, på et senere tidspunkt.
Heidi

Generelt om behandlingen

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Hvor meget har du i rygsækken?
Det er svært at svare dig entydigt på hvor mange behandlinger du skal have. Det vigtigste er, at vi får dig rejst op igen som menneske, tiden må ikke være en stopklods. Så når du er stærk på alle dine leveår og du også går herfra med en rigtig god fornemmelse og følelse i kroppen, så ved vi hvor mange behandlinger det krævede.

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

Behandlingstiden varierer alt efter indholdet i din rygsæk. Jeg har valgt at sætte god tid af til dig. Måske udnytter vi alt tiden, men det kan også godt være, at vi ikke udnytter hele tiden. Det er ikke et udtryk for behandlingens kvalitet, måske har vi været omkring alle hjørner, måske orker du ikke, at bearbejdere mere den dag, men har brug for en pause i den tidsrejse. Især hvis oplevelsen er omfattende, vil du ofte ikke have mod på at tage hul på mere samme dag.

Skal jeg gå regelmæssig til behandling?

Nej denne type behandling skal du som sådan ikke gå til regelmæssigt. Når du har fået ryddet op, vil jeg måske i stedet anbefale dig at følge op fra tid til anden med behandlingen Access BARS. Uanset, at der er blevet ryddet op, er vi jo stadig mennesker af kød og blod og derfor vil dit liv jo fortsat være præget af oplevelser på både godt og ondt og her er Access BARS altså en glimrende behandling til, at vedligeholde balancen.

Kan jeg kombinere behandlingen?

Jeg anbefaler ikke, at du kombinerer denne behandling med andre behandlinger samme dag, men der er intet til hindrer for, at du for eksempel kommer til Massage, akupunktur eller anden behandling en anden dag mellem et stressforløb, tværtimod kan det løsne eventuelle muskelspændinger du har lagret i kroppen og som er med til at fastholde din stress-situation.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandlingen?

Du kan reagere efter behandlingen. Genoplevelsen kan jo være tung, nogle bliver kede af det uden rigtig at kunne sætte ord på. Det er ikke forkert, “ked-af-det-heden” kan skyldes både genoplevelsen, som måske er mere omfattende end du lige i nuet husker. Men det kan også være lykkefølelse over, at have givet slip på et gammelt traume. En personlig undren over, hvorfor du har ladet det tage energi fra dig i så lang tid. I sidste ende skulle det gerne være sådan, at du oplever en enorm lettelse og ro. Og du vil måske i de kommende dage og situationer opleve dig selv reflektere over de ting du oplever i din hverdag fremfor at autopiloten bare gør som den plejer.

Jeg er gravid, kan jeg få behandlingen?

Ja det må du i hvert fald og det er en rigtig god investering i dig selv at være i balance inden familiens nye medlem optager alt din tid og energi. Samtidig er det en stor “oplevelse” for kroppen, at gennemgå en fødsel. Kineserne siger faktisk at det er så stor en kraftanstrengelse for kroppen, at den nybagte mor ikke må lave noget overhovedet i barnets første 3 levemåneder udover at tage sig af selve den nyfødte. Hun må ikke drikke kolde drikke, for hendes krop skal ikke bruge energi på, at temperere væske, men udelukkende på at genopbygge sig selv. De spiser desuden også kun flydende kost i form af diverse typer suppe.

Må børn og unge få behandlingen?

Ja børn må gerne få behandling. Børn skal dog komme ifølge med en forældre. Og så bliver det selvfølgelig lidt kompliceret, for hvad nu, hvis traumet vedrører forældrene? Jeg vil altid tilbyde barnet, at forældren kan blive i venteværelset og vælger barnet denne løsning, så SKAL du som forældre respektere denne løsning. Jeg har tavshedspligt, så det jeg får at vide bliver mellem mig og barnet/det unge menneske.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image