Firma massage

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Er i på udkig efter en firmaordning, hvor massøren kommer til jer, så skriv eller ring til mig.

Tilbyd dine medarbejdere massage og akupunktur på arbejdspladsen.

Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og en prøvebehandling.

Kontaktoplysningerne finder du nederst på siden.


Image

Derfor skal du vælge Av min krop

Som RAB-registreret behandler indenfor både Massage og Akupunktur, tilbyder du dine medarbejdere en veluddannet behandler.

RAB-registrering er Sundhedstyrelsens blåstempling af behandlere og Dakobe sikrer, at jeg overholder alle lovmæssige krav omkring fag-uddannelserne og de efterfølgende krav om videreuddannelse.

Og så er jeg selvfølgelig forsikret, ikke at jeg håber noget går galt, men det er nu rart for jer som firma at vide, hvis en medarbejder kommer til skade under behandlingen, så er forsikringerne i orden.

Fleksible firmaløsniger

Jeg har firmaaftaler hvor jeg kommer hver uge og andre aftaler hvor jeg kommer hver 14. dag.

Hvis I kan tildele mig et fast rum til behandling, indretter jeg det med briks, varmeskab til håndklæder, så olien efter behandling tørres af med en fugtig varm klud.

Er der ikke mulighed for et dedikeret rum til behandling, så har jeg en bærbar briks med, som typisk bliver sat op i et mødelokale, hvor der kan lukkes af for resten af firmaet. Ved denne løsning er det desværre ikke muligt at tilbyde løsningen med de lune klude.

Nogle bruger regneark til at booke tiderne ind i og andre har via deres interne IT-afdeling ”bygget” et bookingsystem til formålet. Det er også muligt at oprette en klient i mit eksisterende bookingsystem.

Hvilke fordele har vi ved at tilbyde firmabehandling?

  • Større arbejdsglæde blandt medarbejderne, de sparer både tid og penge ved at have adgang til behandling på jobbet.
  • Minimering af sygefravær. Det kan være både i form af forebyggelse, men også hvis en medarbejder kommer til skade på job eller i fritiden.
  • Personalegoden, der fastholder de gode medarbejdere.
  • Frirummet kan være med til at minimere risikoen for stress.

Skal medarbejderne selv have lagner og håndklæde med?

På nogle aftaler har medarbejderen selv et lagen eller et håndklæde med til behandling.

Andre steder, har vi forhandlet os til en løsning, hvor jeg har lagner med.

Disse virksomheder får massage

Hvilke behandlinger tilbyder Av min krop?

En firmaaftaler indeholder typisk tilbud til medarbejder om massage og akupunktur.

Det er også muligt at tilvælge DORN, Access BARS (Anti Stress) og Japansk Face Lifting, de to sidstnævnte behandlinger kræver dog, at medarbejderen kan/må booke 1 times behandling.

Hvad kan behandles med massage?

  • Massage af skuldre. Jeg ser ofte klienter med skuldersmerter. Skuldersmerter kan forårsage hovedpine Når jeg behandler smerter i skuldre, arbejder jeg også altid med nakken og ofte også med armene. Der kan også være behov for at løsne eventuelle kæbespændinger. Har du mistanke om, at du har en frossen skulder, kan du læse mere om symptomer og behandling i bloggen Tema Frossen skulder.,
  • Massage af nakke. Nakkesmerter forårsager ofte også hovedpine. Ved nakkesmerter, masserer jeg også skuldrene, ligesom der kan være behov for at massere arme og løsne eventuelle kæbespændinger.
  • Massage af lænd. Er også et problem, som jeg ofte støder på i klinikken. Når jeg behandler smerter i lænden, ser jeg ofte, at smerterne trækker ned i balder og ben.
  • Massage af ryg. Ofte ser jeg også smerter i midt ryg. Det kan være lokalt forankret, men kan også stamme fra nakke eller lænd.
  • Massage af ben. Ben kan ofte være ømme efter løb eller fordi du har et job hvor du står og går meget. Fra tid til anden kan der være behov for kigge lidt nærmere på lænden samtidig.

Akupunktur kan også benyttes til mange af ovenstående problemer. Det jeg mest bruger akupunkturen til på mine firmaaftaler er typisk minimering af kroniske smerter, allergibehandling, anti-myggestik og akut skadesbehandling.

Anbefalinger

Medicinsk laser mod slidgigt i knæ. Fik opereret mit knæ for ca. 7 år siden og fjernet en stor del af min menisk. Dengang sagde lægen, at jeg nok ikke kunne blive ved med at spille fodbold og at han havde været nødt til, at fjerne 95% af menisken og at jeg måtte forvente at få slidgigt i knæet om nogle år og måske også indenfor 10 - 15 år nok skulle have nyt knæ. Jeg er begyndt at få smerter når jeg spiller fodbold og talte med Bettina om det, da jeg var til massage og hun nævnte muligheden med laser. Jeg har fået to behandlinger og hold nu op, det har gjort meget stor forskel, efter kamp, hvor jeg gav den gas og normalt ville have haft ondt, havde jeg ingen smerter - Min wingman, jeg kommer igen og fortsætter en rum tid endnu med mine gamle knæ
Jørgen
Massage mod nakkespændinger og hovedpine Jeg har spændinger i nakke og hoved, så det er til stor hjælp at få masseret nakken . Behandlingen har hjulpet noget, men jeg ved af erfaring at der skal mere end en gang til . Så jeg kommer tilbage og bestiller mere.
Lilian
Vedligeholdende Massage Altid god service. Glæder mig hver gang til at komme i klinikken og få en lækker omgang massage.
Conny Vørts

Hvor kommer Av min krop i dag?

Jeg kommer i mange forskellige firmaer og de har også alle sammen et forskelligt setup. Firmaerne jeg kommer i og en kort præsentation af deres løsning fremgår nedenfor.

Dovitech A/S – Har behandling hver uge. Firmaet har valgt at tilbyde alle medarbejdere 1 times massage eller akupunktur om måneden og derudover kan medarbjerne tilvælge mere massage via bruttolønsordning. Av min krop sørger for lagner og håndklæder til behandling. De har dedikeret et lokale til formålet, så de har briks og varmeskab til rådighed.

Tina, kontaktperson på aftalen:: "Vi sætter meget pris på at Bettina kommer i virksomheden. Alle glæder sig til hun skal komme. Vi nyder godt af at Bettina både tilbyder massage, akupunktur og zoneterapi og det er ikke småting der kommer styr på. Der er selvfølgelig de gængse problemer med skuldre, nakke og lænd, men kollegaer er også blevet hjulpet med fordøjelsesproblemer, hælspore og væskende øje efter operation."

Ibsen Protronics A/S – Har behandling hver 14. dag. Hver medarbejder trækkes hver måned 100 kr. pr. 1/2 times behandling de har været til, resten betaler firmaet. Firmaet benytter massage og akupunktur. Av min krop sørger også på denne aftale for lagner og håndklæder.  Behandlingen foregår i et mødelokale.

Pernille, kontaktperson på aftalen: "Det er bare så god en service for os alle i virksomheden. Vi har på ordningen lidt brugerbetaling, men det er for os medarbejdere meget billigere end at skulle gå til behandling i fritiden og så er det jo supernemt lige at gå fra 1/2 time på jobbet."

4HotDogs ApS – Har behandling hver 14. dag, hver medarbejder får 45 minutters behandling og benytter massage og akupunktur. Av min krop tager også lagner og håndklæder med på denne aftale. Behandlingen foregår i frokoststuen. I sådan et hundeudstyrs-firma er der selvfølgelig også et par firbenene venner og de har luret, at man lige kan få lidt massage ved ryg og lænd😊

Liselotte, kontaktperson på aftalen: "Det er dejligt når Bettina kommer forbi og får løsnet vores skuldre, nakke og lænd op. Vi pakker og bærer hver dag mange tunge forendelser og det er bestemt med til at holde os fit-for-fight"

Klar på en snak om firmamassage i din virksomhed?

Send mig en mail eller giv mig et kald og jeg kommer en tur ud og besøger jer, så vi kan vende mulighederne. Samtidig tilbydes du eller en kollega en prøvebehandling, så I ved hvad jeg står for.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image