Av det gør ondt - hvilken behandling skal jeg vælge?

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Gå direkte til mere info om:

Under hjørnestenen “Av det gør ondt” har jeg samlet behandlingsformerne der retter sig mod akutte og kroniske smerter/symptomer eller nedsat mobilitet/bevægelse.

Jeg oplever ofte, at man er i tivl om hvilken behandlingsform der er den bedste. Og indrømmet, det er også nogle gange svært, for vi er jo ikke en maskine, hvor man bare lige drejer lidt på knappen og svinger oliekanden og så er det fixet, men jeg har alligevel forsøgt nedenfor, at give lidt input til retning og længere nede igen, har jeg oplistet nogle af de ting jeg oftest støder på i klinikken, hvor du måske også kan finde svar. Og synes du alligevel stadig det er svært at vælge, er du også altid velkommen til at ringe.

Se ledige tider og book nu

Image

Massage

Du skal vælge massage, når de døjer med muskelspændinger eller ved akut opstået skade der er muskelrelateret, altså duer massage for eksempel ikke hvis du har ond i et led, som albue, knæ eller lignende.
Massage er også godt ved akutte smerter, for eksempel når man vågner og har svært ved at dreje hovedet, eller hvis man pludselig får et jag i lænden, når man rejser fra stolen eller efter at have samlet noget op fra gulvet.
Desuden er massage godt til løbende vedligeholdelse, så man måske netop udgår eller minimerer de situationer, hvor man pludselig får ondt.
Send mig videre til siden, hvor jeg kan læse mere om Massage
Enkelte sundhedsforsikringer tilbyder tilskud til massage, så det kan du evt undersøge, hvis det er en akut skade

Akupunktur

Akupunktur er faktisk godt til både akutte og gamle skader, men også for at lindre symptomerne i forbindelse med diverse kroniske lidelser.
Ved akut skade er det næsten altid muligt at få en akuttid i venteværelset, eneste kriterie er, at du kan sidde op, for i venteværelset er der kun stole, men altså til gengæld næsten aldrig ventetid.
Ved kroniske lidelser anbefaler jeg 5 behandlinger, som helst gennemføres indenfor 14 dage. Efterfølgende kan man have brug for vedligeholdelse og det er typisk 1 behandling hver eller hver anden måned.
Send mig videre til siden, hvor jeg kan læse mere om Akupunktur
Langt de fleste, ja måske alle sundhedsforsikringer yder tilskud til akut opståede skader, giv dem gerne et kald før du kommer til behandling

Bambusmassage

Bambusmassage er både en dejlig, men også lidt hård behandlingsform, fordi jeg har et værktøj imellem min hånd og din krop. Jeg anbefaler bambusmassage til vedligehold og ikke når der pludselig er opstået en smerte og årsagen, er der ikke helt er samme “fingergefühl” som når jeg har mine hænder direkte på kroppen.
Bambuspindene er opvarmet og derfor føles det måske lidt wellness-artigt, men tag ikke fejl, i og med, at jeg har et “værktøj” i hånden, bliver det alt andet lige en lidt hårdere behandlingsform.
Send mig videre til siden, hvor jeg kan læse mere om Bambusmassage

Laser

Jeg anbefaler laser, når du har inflammation eller hvis du har nåleskræk. Du skal dog forvente, lidt mere behandlingstid end med for eksempel akupunktur.
Laser er også godt til sår der har svært ved at hele. Og desuden eminent alene eller som supplement til akupunktur mod diverse forstuvninger.
Det er typisk småskader jeg kan behandle med laser, da jeg kun har de håndholdte lasere.
Send mig videre til siden, hvor jeg kan læse mere om Laserbehandling.

Recovery Boots

Jeg anbefaler Recovery Boots, hvis du døjer med ødemer eller trætte ben.
Luftpuder i en støvle omkring benene, pustes op skiftevis med retning mod lymfen i lysken og på den måde sendes “affaldsstofferne”ligesom i den rigtige retning.
Recovery Boots er også gode, hvis du døjer med trætte ben eller hvis du nylig har deltaget i enten et større løb eller cykling.
Send mig videre til siden, hvor jeg kan læse mere om Recovery Boots.

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Anbefalinger

Vedligeholdende massage Hvad enten det er skuldre,nakke,læn eller bare ryggen generelt så er der altid garanti for lempelse af smerter. Der lyttes altid til hvilket problem man kommer med, og der behandles altid dybt professionelt og i samarbejde med mig som “patient”. Der bliver mens behandlingen forgår altid talt om løst og fast, hvilket gør at man gennem hele behandlingen føler sig rigtig godt tilpas, både fysisk og mentalt hvilket gør det til en “overall” professionel og fysik super oplevelse. Jeg kan kun anbefale klinikken og giver den top karakter både for behandlingen - Den rolige stemning samt den altid smilede Bettina. Alt i alt altid en super behandling til fornuftige priser.
kenneth bargholz
Vedligeholdende massage og akupunktur Jeg kom til Bettina for 5 år siden med mange rygsmerter. Hun afhjalp med massage og akupunktur. Jeg har været en fast kunde i 5 år nu, og jeg er altid tilfreds og glad når jeg går derfra. Bettina kan tage fat så det kan mærkes, og hun finder hurtigt de ømme punkter.
Vibeke
Access BARS (Anti-Stress) Jeg kan helt klart anbefale en bars behandling hos Bettina. Jeg gik ned med stress sidste efteråret. Efter en behandling og en god snak, fik jeg nogle redskaber til at komme over på den anden siden. Efter et halvt års sygeorlov fra studiet, gik jeg op og fik 7 til eksamen i januar. Det kan jeg helt sikkert takke behandlingen og Bettina for.
Line Rügge

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image