Recovery boots & arms

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Recovery Boots & Arms (Recover4you) er en behandling, der ved hjælp af kompression øger blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Behandlingen er effektiv for at minimere restitutionstiden eller hvis du døjer med ødemer i ben og/eller arme.

Behandlingen erstatter ikke mig som behandler, men det er effektivt som vedligeholdelse og/eller supplement til en lidt mindre penge når du kommer til behandling i klinikken. Behandlingen foregår i mit venteværelse, da maskinen af sig selv udfører arbejdet.

Se ledige tider og book nu

Image

Recovery er effektivt i forbindelse med:

 • Restitution i forbindelse med sport - Udsætter du dig selv for hård træning, kan du nedbringe den passive restitutionsperiode, som normalt kræves og dermed få friske ben og arme til at forsætte træningen.
 • Ødemer i ben og/eller arme - hævelser kan hæmme bevægelse. Når blodgennemstrømningen øges, sendes overskydende væske ud via lymfen og større, ja sågar normal bevægelighed opnås igen.
 • Restless/urolige ben - Når blodgennemstrømningen øges, minimeres uroen og krible-krable-fornemmelsen i benene.
 • Gigtsmerter - Gigt forårsager ofte ophobninger af giftstoffer i leddene, som ofte har en invaliderende mobilitetsnedsættelse. I takt med at blodgennemstrømningen øges, transporteres giftstoffer og væske ud af kroppen og mobiliteten øges og smerterne aftager.
 • Knæproblemer - Væske i knæ efter træning eller operation kan minimeres med Recovery.
 • Diabetes/sukkersyge - I forbindelse med blandt andet diabetes er der øget risiko for at udvikle følgesygdomme, ofte neuropati (føleforstyrrelser) i hænder, men oftest i underben og fødder. Recovery kan nedbringe disse symptomer, da blodgennemstrømningen øges og de neuropatiske smerter typiske er forårsaget af nedsat blodgennemstrømning.
 • Trætte ben - Den øgede blodgennemstrømning frisker trætte ben op efter fx en lang dag, stående eller gående.
Læs om effekten af behandlingen

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Hvilken effekt kan jeg forvente af behandlingen?

Det er en afslappende og risikofri behandling, uden bivirkninger. Det tilrådes dog, at du rådfører dig med din læge, hvis du har hjerte/karsygdomme.

Teknikken bag Recovery Boots & Arms er at forøge mikrocirkulationen og forbedring af gennemstrømningen i de små blodkar (kapillærerne), ved skiftevis at påvirke kroppen med overtryk og almindeligt atmosfærisk tryk.

Den venøse væske presses tilbage og dermed øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Dermed bliver området mere ilt- og næringsholdigt og det øger dermed genopbygningen af det skadede væv forårsaget af træning eller livsstilssygdom.

En 20 minutters behandling svarer til 12 - 48 timers passiv restitution.

Når du træner eller bevæger dig slider det på væv, muskulatur og sener. Restitutionen ved hjælp af Recovery fremskynder helingsprocessen, så det bliver en form for aktiv restitution, men det slider ikke på væv, sener og muskler. Affaldsstofferne sendes videre via lymfen og dermed regenereres kroppen. Da blodet er affaldsstoffernes transportør og blodgennemstrømningen øges, bliver du hurtigere fit-for-fight.

Sammenfattet hjælper Recovery kroppen med:

 • Øger kroppens evne til at regenere de elementer der forårsager hævelser, ømhed og træthed
 • Restitutionsperioder nedbringes, da affaldsstofferne fjernes hurtigt på grund af den øgede blodgennemstrømning
 • Træn mere effektivt, da restitutionsperioden nedsættes og du dermed kan træne mere effektivt
 • Øger venetilbageløbet
 • Øger gennemstrømningen via lymfe-systemet.

Flere professionelle idrætsudøvere, blandt andet indenfor cykelsporten, har benyttet primært Recovery Boots i forbindelse med restitution.

Anbefalinger

Japansk Face Lifting Fantastisk japansk lifting - kan klart anbefales. Skønne cremer og super afstressende ansigts, skuldre og nakke massage. Jeg kommer helt sikkert igen snart og har allerede anbefalet det til mine veninder 🌸
Heidi Mercebach
Sports massage Dejlig massage
Tina Christensen
Akupunktur mod skuldersmerter Fantastisk oplevelse. Og skidtet virker 🙂 Tak Betina for at trække mig i stolen <3
MAi-Britt Vingsøe

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image