Tinnitus behandling

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Mange er plaget af Tinnitus og har aldrig eller sjælden ro i hovedet. Et andet høreproblem kan være nedsat hørelse.

I klinikken praktiserer jeg AcuNova - Boel Akupunkturs ørebehandling, samt afspænding af kæbeled og tyggemuskler.

Se ledige tider og book nu

Image

Akupunktur til behandling af tinnitus

Mange lider af tinnitus, med ringning eller hylen hele tiden eller en nedsat hørelse. John Boel Senior fandt ud af, at hans program for øjenbehandling med ganske få justeringer kunne afhjælpe mange der havde Tinnitus eller nedsat hørelse. Jeg har imidlertid selv erfaret at en del klienter har oplevet mindre larm efter at jeg har afspændt deres kæbeled og tyggemuskler, så derfor har jeg nu sammensat en unik behandling, hvor jeg kombinerer de gode takter fra begge verdener, for at skabe ro eller bedre hørelse hos dig.

Udgangspunktet for behandlingen er primært at sætte nåle i diverse led. I leddene er der specielle reflekspunkter hvor jeg via akupunkturnålene sender signaler til centralnervesystemet og på den måde påvirkes den del af kroppen eller sanserne som der fokuseres på i forhold til nålens placering. Rent praktisk sker der det, at indstikker fra nålen sender signaler til hjernen, der dermed frigiver forskellige hormonstoffer der efterfølgende påbegynder egen-reparation af det aktuelle problem. Påvirkningen af netop nervesystemet, resulterer i, at du ofte vil opleve en hurtig reaktion på behandlingen.

Ved Tinnitus behandling sættes jeg typisk nåle omkring øret og i fødder og hænder. I nogle tilfælde anvender jeg også punkter i knæled.

Allerede efter 2 behandlinger bør du opleve mere eller mindre ringning, hylen eller susen. Oplever du ikke ændringer, altså enten forværring eller forbedring, kan jeg desværre ikke hjælpe dig.

Jeg tilbyder de 2 prøvebehandlinger på samme dag, for 1 behandlings pris.

Typisk vil du opleve en lille smerte i forbindelse med selve indstik af nåle, men herefter er behandlingen typisk smertefri og du sidder eller ligger afslappet under behandlingen.

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Når jeg arbejder med en sans som for eksempel hørelsen, skal man modtage 2 behandlinger dagligt, hvor der skal gå minimum 1 time fra første behandling slutter, før næste igangsættes. Ialt skal du modtage 20 behandlinger, John Boel anbefalinger at alle behandlinger gennemføres indenfor en 14-dages periode, jeg har dog i enkelte tilfælde strakt forløbet ud over 3 uger og jeg anbefaler IKKE at forløbet strækkes mere.

Efter endt behandlingsforløb anbefaler jeg at du vedligeholder behandlingen ved at komme 1 gang om måneden og modtage en dobbeltbehandling.

AcuNova er udviklet af John Boel Senior og blev søsat i 1986 i hans egne klinikker. Senere begyndte John Boel at undervise i teknikken omkring øjenbehandling i både ind- og udland og erfarede som nævnt ovenfor at teknikken også have positiv effekt på Tinnitus eller nedsat hørelse.

Anbefalinger

Akupunktur mod skuldersmerter Fantastisk oplevelse. Og skidtet virker 🙂 Tak Betina for at trække mig i stolen <3
MAi-Britt Vingsøe
Massage Rygsmerter Jeg kom med en træt ryg og tennis albue. Jeg købte 90 min. Blanding af massage, zoneterapi og akupunktur, det var rigtigt godt for min ryg og albue. Jeg føler at der blev lyttet til mig og hvad jeg havde af problemer.
Malene
Massage og akupunktur mod smerter i ben Havde smerter i ben efter operation. Kan varmt anbefale Bettina til både akupunktur og massage.
Karin

Generelt om akupunktur

Skal jeg gå regelmæssigt til akupunktur?

Hvis du har pådraget dig en akut skade, plejer det ikke at være nødvendigt at gå til regelmæssig akupunktur, medmindre du i stedet ønsker at styrke for eksempel knogler, sener eller muskler, for at minimere risikoen for fremtidige lignende skader.

Er du derimod kommet her med en kronisk ubalance, må du forvente at komme her med jævne mellemrum. Hvor ofte afhænger af den enkelte, nogle kommer en gang om måneden, andre hver 6. uge og andre igen kun hver anden måned. Mit oplæg er typisk at du skal komme igen om 3 – 4 uger efter første seance, hvor tingene er bragt så meget i nul, som muligt, og så løfter vi stille og roligt barren, så vi får dig kørt ind på det rette spor i forhold til at smerterne ikke kommer igen.

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

En akupunkturbehandling tager 30 min.

Jeg arbejder altid kun med en ubalance, så vælg den værste eller den du fik først, hvis du har flere ”problemer”. Jeg ser ofte, at dominobrikkerne falder, når vi først tager hul på det første problemområde.

Så selvom det kan virke uoverskueligt, at vi kun arbejder med et problemområde ad gangen, så vil du ofte få nogle af de efterfølgende behandlinger forærende i form af, at vi slet ikke skal behandle det, fordi det har ”løst sig selv”.

Hvad sker der med kroppen når den modtager akupunktur?

Når du får akupunktur, aktiveres kroppens eget beredskab og en helingsproces påbegyndes. Kroppens energinetværk Qi styres i den rigtige retning.

Får du akupunktur baseret på Boels Moderne Metoder, aktiveres små nervefibre og der sendes signal til kroppen om, at rette op i det konkrete område.

Akupunktur baseret på den kinesiske medicin arbejder typisk med at rette op via kroppens energibaner, kaldet meridianer.

Kan jeg kombinere behandlingen?

Du kan sagtens kombinere din behandling, hvis bare du har bestilt minimum 1 time.

Hos Av min krop betaler du for tiden du får behandling, så du kan sagtens vælge for eksempel ½ eller 1 times massage og ½ times akupunktur.

Nogle gange foreslår jeg kombinerede behandlinger, fordi min erfaring siger mig, at kombinationen ofte giver gode resultater.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandlingen?

Der er som sådan ikke noget du skal være opmærksom på, udover, at hvis du er hjertepatient og får blodfortyndende medicin, er der øget risiko for, at du får blå mærker. Eller at der opstår en blødning ved nåleindstikket. Fortæl mig blot ved behandlingsstart at du får blodfortyndende medicin, så er jeg klar med både vat og blod-stop-spray.

Hvis du tager fiskeolie dagligt, kan dit blod også være tyndere og du kan få ”symptomer” der minder om ovenstående afsnit.

Jeg er gravid, kan jeg få akupunktur?

Der er intet til hindrer for, at få akupunktur. Faktisk har jeg ofte gravide, der synes det er mere behageligt, især i slutningen af svangerskabet, at sidde behageligt op med nåle, fremfor at ligge.

Må børn og unde få akupunktur?

Børn kan sagtens modtage akupunktur.

Helt små børn tager det faktisk ofte helt roligt, det er oftest tiden mens nålene virker, de synes er det værste. Så får de et par fine plastre på hen over nålene og hvis forældrene ellers har mod på selv at tage plaster og nåle ud, så er de klar til at rende ud at lege. Nål på børn sættes altid, så de ikke er berørt af dem, selvom de bevæger sig.

Jeg har et par bamser i klinikken de kan låne og kramme, mens jeg sætter nålene, for tanken om nålene er ofte værre end den reelle oplevelse. I er også meget velkomne til selv at tage en ynglings bamse eller dukke med, ligesom en IPad ofte også kan gøre underværker.

Er der bivirkninger ved akupunktur?

Akupunkturen har ingen bivirkninger udover, at du kan risikere at pådrage dig et blå mærke, hvis jeg rammer en af de dybereliggende små blodårer.

Derudover kan sygdom / ubalance som nævnt længere oppe, blusse lidt op, det er ikke fordi akupunkturen gør dig mere syg, det er bare den ophobning der ”ligger klar i kroppen”, som ville have vist sig som smerter i den kommende tid.

Nogle kan også blive en smule influenza-syge, fordi vi begynder at rode med ubalancer der måske har siddet i kroppen i mange år.

Ovenstående bivirkninger kan typisk minimeres ved at drikke ekstra væske både før og efter behandling.

Sygdomme, der gør at jeg ikke må få akupunktur?

Som oftest er det ikke nogen sygdomme der forhindrer dig i at få akupunktur. Dog skal du vide, at hvis du er hjertepatient eller får blodfortyndende medicin er det større risiko for, at du kan få blå mærker omkring nåleindstikket.

Ved tvivlstilfælde er min anbefaling altid, at du rådfører dig med lægen, ikke om han/hun er enig i, at du skal prøve akupunktur, men om der er noget lægefagligt, der kan forværre din sygdom.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image