Undgå myggestik

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Vink farvel til irriterende og kløende myggestik uden at dø af varme fordi arme og ben er nødt til at være helt tildækket. Eller fordi du er nødt til at skifte parfumen ud med Citronella.

Myggene jages væk via behandling i min klinik, der ligger centralt i Stenløse, men kuren virker også på myg der kommer fra for eksempel Ballerup, Måløv, Veksø, Ølstykke, Farum og Frederikssund

Se ledige tider og book nu

Image

Hvorfor tiltrækker jeg myg?

Det er et godt spørgsmål og også et spørgsmål der ofte er stillet og med flere svar til følge. På et tidspunkt så jeg en mand skrive i en artikel at myg elsker: “Halvtykke til fede kvinder, fordi de sveder.” Jeg husker endnu, at jeg blev aldeles gal og stødt, for jeg har aldrig tilhørt de helt tynde, men alligevel, det var en smule over min grænse. Senere må jeg sige, at hans ord gentagne gange er gjort til skamme, når jeg ser hvem der kommer i klinikken og nu bliver hans vending typisk en jeg griner af og siger: “Ja ifølge den artikel jeg læste for mange år siden, så tilhører du altså ikke gruppen der skal være plaget af myggestik”. For i klinikken kommer der både mand, kvinder, tykke, tynde, høj og lav, så den version med tykke kvinder holder altså ikke…

Med hvad er så årsagen? En simpel søgning på Google sendte mig til:

  • Naturstyrelsens side, de siger overordnet at myggene tiltrækkes af vores kropslugt, varme og udåndingsluft. I taget med at vi sveder er der også større risiko for at myggenes små antenner lugter dig frem til byttet.
  • Illustreret Videnskab konstaterer ud fra et forsøg med petriskåle, som flere forskellige personer havde gnedet på maven, at det er duftstoffer der tiltrækker myggene. Dermed kan myggene også afskrækkes med for myggen ildelugtende dufte.

Og det var netop sidstnævnte min kollega lovede mig, da hun gav mig myggenåle, “Vi ændrer lidt på de dufte du udsender, de opfattes ikke af den menneskelige lugtesans, men myggen dufter det med det samme og leder efter et andet offer, medmindre den er ved at dø af sult”.

For nogle år siden mødte jeg på en ferie et engelsk ægtepar, hun slikkede sol og badede på stranden og han rendte rundt med små plexiglas-beholdere i krat og buskadser, jeg spurgte ham hvad han lavede og han svarede “Jeg samler myggelarver” og på mit yderligere spørgsmål om årsagen til dette, ja så forskede han i om myg, reagerede ens på forskellige breddegrader og indtil videre havde han ikke fundet forskelle på myg adfærd og han klare holdning var også at kropslugte/-dufte tiltrak eller frastødte myggen.

Så kort opsummeret “skruer” akupunkturen lidt på dine kropsdufte, så du ikke er det foretrukne hovedmåltid.

Mere om effekten af behandlingen

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Hvor virker myggebehandlingen?

Kender du det?

  • Du er omsværmet, altså at summende myg i sommermånederne, både inde og ude?
  • Har daglige kampe mod de små bæster, som kan blive musestille, når du finder noget frem at klaske dem med?
  • Og er sommerparfumen skiftet ud med citronella, fremfor ynglingsduften?

Det skal du ikke finde dig i, læs mere om myggebehandlingen hvor du undgår myggestik det kommende ½ år.

Jeg har nu i en del år tilbudt nåle for at undgå myggestik i klinikken. Da jeg selv første gang stiftede bekendtskab med denne metode, var jeg meget skeptisk, men jeg havde så mange myggestik, da jeg deltog på et kursus, at en kollega fra Nordjylland sagde: “Skal jeg ikke give dig akupunktur, så du slipper for, at blive ædt af myg?”

Som jeg jo også har nævnt i andre sammenhænge, har jeg siden min barndom været panisk angst for nåle, men jeg var godt nok også mega-irriteret over de kløende myggestik og at jeg en sommeraften ikke kunne gå udenfor en dør uden at være omsværmet af de forbandede bæster. For ikke at forglemme, at vågne om natten, med myggen summende over hovedet, lyttende parat med en lige højre, som gjorde den musestille, umulig at finde, men så alligevel vågne op om morgenen med ikke kun et, men minimum en hel håndfuld af kløende myggestiks-buler. Det er mega-uretfærdigt i denne sammenhæng at være den omsværmede!

Så jeg sagde tøvede “Ja tak” til tilbuddet og det blev den sommers redning for mig, for jeg fik ikke flere myggestik den sæson. Faktisk var min mand på vores ferie senere på året, sur på mig, for ham der ellers aldrig er plaget af myggestik, var pludselig en større lækkerbisken end mig og sådan er det også, hvis de er sultne og der ikke er noget mad i nærheden, så kan de godt stikke, men så taler vi om måske 1 – 2 myggestik på hele sommersæsonen og det er egentlig for mig ok, for de klør ikke, når du har fået myggebehendlingen!

Vil du gerne gå sommeren i møde uden plagende myg, så væk denne behandling, som virker på 95% af modtagerne (jeg har faktisk ikke haft nogle endnu i klinikken, som det ikke har virket på)

Tv2Nord har sendt en udsendelse med en kollega der foretager behandlingen i Nordjylland. Se artiklen og klippet her

Anbefalinger

Massage mod skuldersmerter Jeg havde døjet med smerter i skulderen i 14 dage, hvor jeg kun blev henvist til at tage smertestillende - men uden bedring .. så tog Bettina fat i mig og trykkede diverse steder og allerede med det samme kunne jeg mærke en reaktion i min krop !! Og smerterne blev markant mindre med det samme. Ikke nok med at Bettina er super dygtig men hun er også virkelig god til at fortælle hvad hun gør og hvorfor hun gør det, så jeg har også lært en masse nyt om kroppen. Hun kan bestemt anbefales !! 🙂
Maria Rasmussen
Akupunktur mod skadet ben, knæ og arvæv Jeg har nu været ved Bettina med flere skader på min krop. Jeg blev for 3 år siden smidt af en hest og trampet på inderside af læg og knæ. Alle læge mente der ikke var noget af gøre ved smerten da både nerver og muskler var blevet mast. Bettina behandlede det med aconova og jeg har nu været smarte fri i knæet siden jeg var hos hende, lægen mente jeg bare skulle leve på smerte stillende de dage der gjorder meget ondt, der sidder også nogle rigtig grimme ar, dem har Bettina også gjort store underværker ved. Jeg havde et tidspunkt hvor jeg havde vildt ondt i ballen og ned i låret, ingen læger kunne forklare hvad der var galt. Så jeg tog til Bettina. Jeg var igennen 3 eller 4 behandlinger hun mente det var min iskias nerve der havde sat sig. Det fik hun også fikset. Jeg har efter 2 graviditeter haft lidt bøvl med mit bækken. Bettina tjekkede det igennem og fik det rettet på plads. Det var skægt at komme tilbage på hesten og kunne mærke forskel på min ridning. Jeg kommer troligt til Bettina med alle skader og problemer med min krop, er det noget som kan fiskes så kan Bettina helt sikkert klare det. Når folk brokker sig over noget siger jeg som det første at de skal besøge min massør for hun kan klare alt.?
Maria Carlsen
Vedligeholdende massage & akupunktur Kan absolut anbefales. P.g.a. musearm og nakke-/skulderproblemer har jeg regelmæssigt gået til massage - tidligere på klinikker I det centrale København - fremover bliver det Bettina/Av min krop - der løser mine problemer.
Silje

Generelt om myggebehandlingen

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du skal typisk kun have en behandling i sommerhalvåret. Rejser du til udlandet i vintermånederne, hvor de har myg, så anbefaler jeg en gentagelse inden du skal rejse. Så fremfor at smøre/sprøjte dig dagligt med diverse myggemidler, kan du bare komme i starten af sæsonen og ikke tænke mere over det resten af sæsonen, det er da egentlig nemt, ikk?

Skal behandlingen gentages?

Nej, først til næste år, eller hvis du altså rejser i vinterhalvåret. Ved sidstnævnte anbefaler jeg. En genopfriskning af behandlingen.

Kan jeg kombinere behandlingen?

Du kan sagtens booke myggebehandling i forlængelse af andre behandlinger for eksempel massage, det forringer ikke effekten.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter myggebehandlingen?

Nej, der er det der med ubehaget og det må du altså stå igennem, til gengæld slipper du for en masse ubehag resten af sæsonen.

Jeg er gravid, kan jeg få myggebehandlingen?

Ja det må du gerne, den konflikter ikke med din graviditet.

Må børn og unde få myggebehandlingen?

Ja det må de gerne. Det er dog en god ide, at du forbereder dem på, at det er lidt ubehageligt. Jeg har set. Selv halvstore børn have yndlingsbamsen med og det griner jeg altså ikke af, så tag endelig den med, hvis den på nogen måde kan være en støtte. Andre har en Ipad med og nogle ender med at tage imod tilbuddet om at kramme min Nåååh-bamse, eller klemme fars eller mors hånd.

Er der bivirkninger ved myggebehandlingen?

Behandlingen har ingen bivirkninger, måske et lille blåt mærke fordi nålen har ramt en lille underliggende blodåre.

Sygdomme, der gør at jeg ikke må få myggebehandlingen?

Nej igen sygsdomme er en hindring for akupunktur for at slippe for myggestik.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image