Rygestop behandling

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

En cigaret indeholder over 7.000 forskellige stoffer og flere hundrede af dem er giftige?

Ved du at mere end 70 af de stoffer, der er i en cigaret, er kræftfremkaldende.

Allerede i løbet af et døgn kan du opleve bedre kondi, da røgen indeholder kulilte, der svækker de røde blodlegemer.

Allerede 2 døgn efter du er stoppet med at ryge er nikotinen ude af kroppen og allerede efter 1 år har din krop sørget for at rense dine lunger fuldstændigt.

Se ledige tider og book nu

Image

Effektiv rygestop behandling

10 små nåle i ørerne kan hjælpe dig med at kvitte cigaretterne og minimere risikoen for diverse sygdomme, relateret til rygning. På sigt en god investering både for økonomien og ikke mindst dit helbred.

Jeg ved det, du har fået tudet ørerne fulde om, at rygning er skadeligt, men det er alligevel svært at komme uden om, at 13.600 dødsfald om året menes at være forårsaget af rygning - Til sammenligning mister kun 154 personer livet i trafikken om året.

Hertil kommer den øgede risiko for at få diverse sygdomme som åreforkalkning, KOL og astma med mere, men der er også øget tendens til at udvikle parodontose.

Er du klar til at stoppe med at ryge? – Det er vigtigt, at du vil stoppe, for dine tanker og vaner kan jeg ikke fjerne. Så mærk gerne efter, hvad er årsagen til at du vil stoppe og er der noget du gerne vil opnå ved at stoppe. Nålene fjerner trangen eller med andre ord abstinenserne, men lysten og vanen kan jeg ikke styre for dig, men jeg giver dig nogle værktøjer med på vejen for at hjælpe dig. Du kan eventuelt træne/tøjle lysten ved at forsøge at sætte forbruget lidt ned i dagene op til din behandling.

Mange oplever også at nåle med rygning dæmper trangen til alkohol og sukkerholdige fødevarer og det skyldes, at nogle af punkterne overlapper hinanden, men da mange frygter vægtøgning i forbindelse med rygestop, så er det nok ikke noget du er ked af.

Du får sat 5 små nåle i hvert øre, de hedder permanåle og falder selv ud. Det er forskelligt hvor længe de bliver siddende og det er også årsagen til, at jeg behandler begge ører, fremfor kun det ene øre. Nålene har sendt signaler og aktiveret processerne i kroppen, så hvis du mister et par stykker, så ødelægger det ikke resultatet. Du kan med fordel presse let på nålene eller give dem ny energi med de små magneter du får med hjem efter behandlingen (det er i øvrigt en glimrende øvelse, når vanen prøver at lokke dig til, at tænde en cigaret).

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Anbefalinger

Akupunktur mod akutte nakkesmerter Det er behandling der virker 😀
Jan Henriksen
Massage Skulderproblemer Jeg kom til Bettina med en låst skulder og den blev god som ny med 2 gange massage. Jeg kan varmt anbefale at prøve Bettina, hvis man har skulder problemer.
Pia Jensen
Vedligeholdende massage Kan helt klart anbefale av min krop. Yders professionel, Kan tydeligt mærke forskel efter behandling
Charlotte

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image