Om Av min krop

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Mit navn er Bettina Grüning og jeg er indehaver af Av min krop. Jeg fulgte min mangeårige drøm. – Og er nu Læge- og Fysioterapeut eksamineret Fysiurgisk Sportsmassør.

Jeg har overbygget uddannelsen med Sportsakupunktur og Sportsskadeterapeut.
I 2017 uddannede jeg mig desuden til akupunktør.

Se ledige tider og book nu

Image
Image
Image
Image

Navnet udspringer af, at jeg da jeg skulle starte op, tænkte, at dem der kommer til komme hos mig, formentlig har ondt et eller andet sted i kroppen. Og så var det jo nærliggende at vælge navnet Av min krop og at domænet så samtidig var ledigt, var jo bare helt fantastisk. Og navnet, det bør være til at huske …

At være alternativ behandler tilfører mig så meget som menneske og jeg kan ikke sige præcis hvad det er, men det giver mig en ro og en tilfredshed, at opleve at dem jeg behandler efter et par dage, når kroppen har arbejdet videre med det jeg har igangsat, føler sig som født på ny. Som alle andre må jeg nogle gange stoppe op og tænke, er jeg på den rette hylde og til det kan jeg kun sige:

💚 JEG KAN SLET IKKE FORESTILLE MIG ET BEDRE JOB 💚

Jeg brænder for at frigøre mIne klienter fra smerte!

Og min værktøjskasse er fyldt med gode behandlingsmetoder og efteruddanner mig løbende fordi jeg brænder for at finde svar, der giver mine kunder det GODE LIV – Glæder mig til at hjælpe dig til et smertefrit liv.

Jeg åbnede i februar 2012, efter jeg havde gennemgået min grundlæggende massør-uddannelse, som tilhørte de mellemkorte uddannelser. Den gang var det udelukkende muligt at bestille tid pr. telefon, regningerne blev skrevet i hånden og det var kun muligt at betalte kontant. Idag har klinikken online-booking, der er åben 24-7 og modtager både betalingskort og MobilePay, men kontanter er også stadig gangbar, ligesom du også stadig er velkommen til, at ringe og bestille en tid.

Udover at klinikken med tiden er blevet mere tidssvarende, har jeg også videreuddannet mig yderligere indenfor massage, men jeg har også gået andre retninger og gennemført den fulde akupunktøruddannelse, ligesom jeg har uddannet mig til ALFAkinesiologisk stresskonsulent - Jeg tror aldrig jeg bliver træt af at forstå menneskekroppen og dens mekanismer.

Lidt om Bettinas uddannelser:

 • Uddannet Læge- og Fysioterapeuteksamineret Fysiurgisk Sportsmassør ved Sportseducation i 2012, på ialt 220 timer, med uddannelse i nedenstående 
   • Sportsskadeterapeut (udgør 50 lektioner)
   • Sportzoneterapeut (udgør 50 lektioner)
   • Sportsakupunktur (udgør 20 lektioner)
 • Kinesisk massøruddannelse Zheng Gu Tui Na
   • Level 1 gennemført ved dansk instruktør Jonas Brenner i juni 2012
   • Level 2 gennemført ved Tom Bisio, som er hovedmanden bag behandlingsformer i november 2012
 • Kosmetisk ansigtsakupunktur via Sally Walker
   • Cosmetic Acupuncture
   • Overbygningen i NonTox NeuroMuscular Cosmetic Acupunkture
   • Detox Acupuncture and Nutrition
 • Sundhedsfaglig grunduddannelse for at opnå RAB-godkendelse (Registreret Alternativ Behandler)
   • Anatomi, fysiologi & sygdomslære
   • Skriftlig opgave i sygdomslære i praksis indenfor hovedfaget i alternativ behandling, Massage
   • Psykologi
   • Introduktion i andre alternative behandlingsformer
   • Klinikvejledning
 • DORN i april 2016
 • Master Akupunktør i Akupunktur Universitetet ved John Boel Senior i december 2017
 • ALFAkinesiologisk stresskonsulent ved Ole Larsen i maj 2021
   • Introduktion til ALFAkinesiologi
   • Psykisk afbalancering
   • Smertebehandling
   • Mentaltræning
   • Allergi 

Førstehjælp

 • Obligatorisk førstehjælp, som skal fornyes hvert 2. år for RAB-behandlere
 • Sikkerhedskursus i at forebygge, erkende og håndtere skader på lungerne efter nåleakupunktur på brystkasse

Derudover har jeg en række kurser:

 • Kurland Immediate Beauty with special acupressure massage
 • QiGing Practitioner, basic level 1
 • Access Bars
 • Stressless Massage Terapeut
 • DIC fodakupunktur
 • Japansk Lifting med ekstra touch
 • Laserterapi
 • Militær Akupunktur Ping Heng
 • Master Guo Cheng Jins behandling af brystlidelser
 • Jins 3 nåle
 • Inflammationstilstande og behandling med akupunktur
 • Behandling af Corona senfølger med akupunktur
 • Behandling af angst med øreakupunktur
 • Smertebehandling med akupunktur - fingre og tæer

Hygiejnekurser i forbindelse med Corona:

 • Kursus i håndhygiejne
 • Hygiejne i primærsektoren
 • Hygiejnekursus for firmaer med tæt kundekontakt

At være alternativ behandler tilfører mig så meget som menneske og jeg kan ikke sige præcis hvad det er, men det giver mig en ro og en tilfredshed, at opleve at dem jeg behandler efter et par dage, når kroppen har arbejdet videre med det jeg har igangsat, føler sig som født på ny.

Jeg brænder for at frigøre mene klienter fra smerte!
Og min værktøjskasse er fyldt med gode behandlingsmetoder – Glæder mig til at hjælpe dig til et smertefrit liv.

Anbefalinger

Massage Fik 1 times massage, for blandt andet at få løsnet op i noget spændingshovedpine. Gik med de samme udfordringer/problemer jeg kom med, så det behandlingen havde ikke hjulpet., men sød og venlig..
Susanne
Akupunktur mod blodprop i øjet Meget stor og varm anbefaling fra mig. Med sine ”magiske” nåle formåede Bettina på kort tid at give mig en stor del af synet tilbage efter en blodprop i øjet, og med de efterfølgende behandlinger blev det kun bedre og bedre. Oven i dette bidrog Bettina i en svær tid med en kæmpe støtte, opbakning og omsorgsfuldhed, som jeg er meget taknemmelig for. At Bettina mestrer mange forskellige behandlingsformer gør, at man kan komme med næsten hvilken som helst smerte, ømhed eller problem i kroppen, og hun finder den mest optimale måde eller kombination af flere måder at afhjælpe det på. Jeg kommer helt sikkert tilbage med jævne mellemrum og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Lene Marnæs
Ryg- og nakkemassage Har fået en god ryg og nakkemassage hos Avminkrop og derfor giver jeg 5 stjerner
Lea Gervin

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image