Øjenbehandling

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

En stor del af befolkningen er plaget af svækket syn, ligesom en stor del plages af aldersbetingende øjensygdomme, såsom AMD og Grøn stær.

I klinikken praktiserer jeg AcuNova - Boel Akupunkturs øjenbehandling, som er en teknik indenfor øjenbehandling, som har vundet stort indpas i hele verden.

Se ledige tider og book nu

Image

Akupunktur til øjenbehandling

Mange øjensygdomme afhjælpes af øjenlæger, men nogle står med såkaldte uhelbredelige øjensygdomme. John Boel Senior dykkede i 80’erne ned i disse problematikker, ligesom han havde dykket ned i andre sygdomme, der så ud til at være uhelbredelige.

Der kan opnås bedring ved lagt de fleste øjenlidelser, dog har det vist sig, at behandlingen ikke egner sig til nærsynethed og skelen. Mange oplever bedre syn allerede efter de første behandlinger, men for nogle kan der gå lidt længere tid før effekten mærkes.

Når du kommer første gang tager vi en synsprøve, så vi kender dit udgangspunkt. Jeg foretager ikke synsprøve hver gang du kommer, men vi tager en status undervejs i forløbet.

Udgangspunktet for behandlingen er primært at sætte nåle i diverse led. I leddene er der specielle reflekspunkter hvor jeg via akupunkturnålene sender signaler til centralnervesystemet og på den måde påvirkes den del af kroppen eller sanserne som der fokuseres på i forhold til nålens placering. Rent praktisk sker der det, at indstikker fra nålen sender signaler til hjernen, der dermed frigiver forskellige hormonstoffer der efterfølgende påbegynder egen-reparation af det aktuelle problem. Påvirkningen af netop nervesystemet, resulterer i, at du ofte vil opleve en hurtig reaktion på behandlingen.

Ved øjenbehandling sættes jeg typisk nåle i øjenbryn, fødder og hænder. I nogle tilfælde anvender jeg også punkter i knæled.

Typisk vil du opleve en lille smerte i forbindelse med selve indstik af nåle, men herefter er behandlingen typisk smertefri og du sidder eller ligger afslappet under behandlingen.

Når jeg arbejder med en sans som for eksempel synet, skal man modtage 2 behandlinger dagligt, hvor der skal gå minimum 1 time fra første behandling slutter, før næste igangsættes. Ialt skal du modtage 20 behandlinger, John Boel anbefalinger at alle behandlinger gennemføres indenfor en 14-dages periode, jeg har dog i enkelte tilfælde strakt forløbet ud over 3 uger og jeg anbefaler IKKE at forløbet strækkes mere.

Efter endt behandlingsforløb anbefaler jeg at du vedligeholder behandlingen ved at komme 1 gang om måneden og modtage en dobbeltbehandling.

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

AcuNova er udviklet af John Boel Senior og blev søsat i 1986 i hans egne klinikker. Senere begyndte John Boel at undervise i teknikken i både ind- og udland.

I Danmark oplevede han en del modvind fra øjenlæger, men i for eksempel Tyskland tog mange øjenlæger behandlingsformer til sig.

John Boel Senior har skrevet bogen ”Se godt ud” om emnet, du kan også finde en masse svar via dette link: www.segodtud.dk

Måske du også kan finde inspiration i John Boel Senior youtube video om AMD https://m.youtube.com/watch?v=L8UJvnf6awo

Anbefalinger

Vedligeholdende massage Kan kun anbefale Bettina.Kom med smerter i lænd, ben, nakke og skuldre, fik en dejlig massage, hvor der virkelig blev taget fat. Det er Ikke sidste gang jeg besøger Bettina, for en god og virkende massage☺
Kim
Vedligeholdende massage Bedste massage hos av min krop. Kan varmt anbefales
Heidi Høgh Nielsen
Behandling af smerter efter diskusprolaps operation / Vedligeholdende massage Igennem ihvertfald 4 år, har jeg haft problemer med lænden. Jeg har været ved både læge, fysioterapeut og kiropraktiker og intet har hjulpet. Smerterne tiltog relativt kort efter en diskusprolaps-operation. Efter blot 2 behandlinger hos Bettina var de mangeårige smerter væk. Nu holder jeg smerterne nede ved at gå til behandling regelmæssigt.
John

Generelt om akupunktur

Skal jeg gå regelmæssigt til akupunktur?

Hvis du har pådraget dig en akut skade, plejer det ikke at være nødvendigt at gå til regelmæssig akupunktur, medmindre du i stedet ønsker at styrke for eksempel knogler, sener eller muskler, for at minimere risikoen for fremtidige lignende skader.

Er du derimod kommet her med en kronisk ubalance, må du forvente at komme her med jævne mellemrum. Hvor ofte afhænger af den enkelte, nogle kommer en gang om måneden, andre hver 6. uge og andre igen kun hver anden måned. Mit oplæg er typisk at du skal komme igen om 3 – 4 uger efter første seance, hvor tingene er bragt så meget i nul, som muligt, og så løfter vi stille og roligt barren, så vi får dig kørt ind på det rette spor i forhold til at smerterne ikke kommer igen.

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

En akupunkturbehandling tager 30 min.

Jeg arbejder altid kun med en ubalance, så vælg den værste eller den du fik først, hvis du har flere ”problemer”. Jeg ser ofte, at dominobrikkerne falder, når vi først tager hul på det første problemområde.

Så selvom det kan virke uoverskueligt, at vi kun arbejder med et problemområde ad gangen, så vil du ofte få nogle af de efterfølgende behandlinger forærende i form af, at vi slet ikke skal behandle det, fordi det har ”løst sig selv”.

Hvad sker der med kroppen når den modtager akupunktur?

Når du får akupunktur, aktiveres kroppens eget beredskab og en helingsproces påbegyndes. Kroppens energinetværk Qi styres i den rigtige retning.

Får du akupunktur baseret på Boels Moderne Metoder, aktiveres små nervefibre og der sendes signal til kroppen om, at rette op i det konkrete område.

Akupunktur baseret på den kinesiske medicin arbejder typisk med at rette op via kroppens energibaner, kaldet meridianer.

Kan jeg kombinere behandlingen?

Du kan sagtens kombinere din behandling, hvis bare du har bestilt minimum 1 time.

Hos Av min krop betaler du for tiden du får behandling, så du kan sagtens vælge for eksempel ½ eller 1 times massage og ½ times akupunktur.

Nogle gange foreslår jeg kombinerede behandlinger, fordi min erfaring siger mig, at kombinationen ofte giver gode resultater.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandlingen?

Der er som sådan ikke noget du skal være opmærksom på, udover, at hvis du er hjertepatient og får blodfortyndende medicin, er der øget risiko for, at du får blå mærker. Eller at der opstår en blødning ved nåleindstikket. Fortæl mig blot ved behandlingsstart at du får blodfortyndende medicin, så er jeg klar med både vat og blod-stop-spray.

Hvis du tager fiskeolie dagligt, kan dit blod også være tyndere og du kan få ”symptomer” der minder om ovenstående afsnit.

Jeg er gravid, kan jeg få akupunktur?

Der er intet til hindrer for, at få akupunktur. Faktisk har jeg ofte gravide, der synes det er mere behageligt, især i slutningen af svangerskabet, at sidde behageligt op med nåle, fremfor at ligge.

Må børn og unde få akupunktur?

Børn kan sagtens modtage akupunktur.

Helt små børn tager det faktisk ofte helt roligt, det er oftest tiden mens nålene virker, de synes er det værste. Så får de et par fine plastre på hen over nålene og hvis forældrene ellers har mod på selv at tage plaster og nåle ud, så er de klar til at rende ud at lege. Nål på børn sættes altid, så de ikke er berørt af dem, selvom de bevæger sig.

Jeg har et par bamser i klinikken de kan låne og kramme, mens jeg sætter nålene, for tanken om nålene er ofte værre end den reelle oplevelse. I er også meget velkomne til selv at tage en ynglings bamse eller dukke med, ligesom en IPad ofte også kan gøre underværker.

Er der bivirkninger ved akupunktur?

Akupunkturen har ingen bivirkninger udover, at du kan risikere at pådrage dig et blå mærke, hvis jeg rammer en af de dybereliggende små blodårer.

Derudover kan sygdom / ubalance som nævnt længere oppe, blusse lidt op, det er ikke fordi akupunkturen gør dig mere syg, det er bare den ophobning der ”ligger klar i kroppen”, som ville have vist sig som smerter i den kommende tid.

Nogle kan også blive en smule influenza-syge, fordi vi begynder at rode med ubalancer der måske har siddet i kroppen i mange år.

Ovenstående bivirkninger kan typisk minimeres ved at drikke ekstra væske både før og efter behandling.

Sygdomme, der gør at jeg ikke må få akupunktur?

Som oftest er det ikke nogen sygdomme der forhindrer dig i at få akupunktur. Dog skal du vide, at hvis du er hjertepatient eller får blodfortyndende medicin er det større risiko for, at du kan få blå mærker omkring nåleindstikket.

Ved tvivlstilfælde er min anbefaling altid, at du rådfører dig med lægen, ikke om han/hun er enig i, at du skal prøve akupunktur, men om der er noget lægefagligt, der kan forværre din sygdom.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image