Ingen krig uden tårer!


Image

Små 14 dage er gået efter jeg på hjemmesiden lancerede AcuNova. Og jeg er stadig imponeret over effekten af denne behandlingsform. Desværre kan jeg ikke hjælpe alle, MEN overordnet set siges det at behandlingen virker på 80 – 90 % af de tilfælde der har kroniske smerter eller mobilitetsnedsættelse. Det er vel i grunden meget godt selvom jeg ville ønske inderligt at jeg kunne frelse hele verden. Men jeg mener Lykkepillen er en succes, når den hjælper 1* ud af 10 personer og listen med bivirkninger er alenlang.

Der er ingen bivirkninger med AcuNova, nålen kan aldrig skade noget. Den sætter kun kroppen i balance og er der intet at rette op på, ja så gør den altså ingen skade.

Tilbage til mine første 14 dage med AcuNova og nogle af de positive oplevelser jeg har haft. En enkelt har jeg desværre svært ved at skabe resultater med, men vi har endnu ikke givet op.

Af de positive oplevelser kan nævnes:

  • Person med opereret discus polaps. På en skala fra 1 – 10 vurderede han at smerterne lå på omkring 8 da vi startede, nu er niveauet stabilt på 3.
  • Person med daglig svimmelhed og lysfølsomhed som betød at det gjorde ond i øjenhulen at se i dagslys. Tårerne trillede stille ned af kinderne og jeg blev nervøs for om noget gjorde ondt, men nej, det var blot glædestårer over at kunne kigge mod solen uden smerter i øjnene.
  • Person med fibromyalgi har været hele smerte-repertoiret igennem og oplever nu lethed i kroppen og ikke så mange smerter, så vi er på rette vej, men vi arbejder også med en skavank der har siddet i kroppen i 25 år.
  • Person havde strålende smerter i højre arm. Smerterne kom ofte om natten og personen sov derfor dårligt med daglig træthed til følge. Smerterne er fuldstændig væk nu.
  • Person der havde meget svært ved at dreje hovedet og havde smertetærskel på omkring 7. Allerede efter 1 behandling, var smerteniveauet faldet til 4 og er nu smertefri, samtid med at hovedet nærmest er monteret på kuglelejer. Og ved sidste behandling sagde han at han havde sagt følgende til konen om morgenen ”Det kan godt være jeg ikke har øjne i nakken, men ungerne skal deldylme ikke lave ballade bag min ryg, for nu kan jeg dreje hovedet så jeg kan holde øje med dem”. Det har han ikke kunnet de sidste 3 års tid.
  • Pludselig opstået smerter i lænden. Smerter så godt som væk efter kun 1 behandling.
  • Person med nedsatte kræfter i højre side efter en hjerneblødning. Er lige nu i behandling og oplever allerede øget styrke. Vi håber at vi efter at have arbejdet med styrken at vi også kan styrke hans tale.
  • Person trådt på underbenet af hest. Havde smerter selv under almindelig gang. Smerterne er nu fuldstændig væk.
  • Og sidst men ikke mindst, pigen med dropfoden. Da hun kom her første gang kunne hun ikke mærke lilletåen og dens ”nabo”. Og storetåen hang bare slap. Hun startede med zoneterapi og har her sidst fået AcuNova. Nu skal der opbygges muskelmasse efter 1 år med dropfod og jeg er overbevist om, at AcuNova hjælper resten på vej.

Og jeg kunne fortælle flere lignede succes-historier…

Bøvler du også med kroniske smerter eller nedsat mobilitet, så er det måske nu du skal booke tid i klinikken. Behandlingen bør gentages 5 gange indenfor 1 uge. Første gang afsættes 45 min og du booker den tid der hedder No cure – No pay, for du skal nemlig gerne mæke en bedring allerede ved første besøg.  De resterende 4 gange er ½ time.

Jeg henviser til Lykkepiller, mine påstande underbygges af bl.a. følgende artikler.

* http://www.information.dk/204341

* http://www.psykoweb.dk/fakta/ssri_1.htm