Bambus massage

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Bambus massage – en skøn symfoni af massage der kommer i dybden, med et touch af wellness fra de opvarmede bambusstave, som benyttes til at massere med.

Av min krop ligger i Stenløse med gode parkeringsforhold, hvis du kommer i bil også fra omegnsbyerne Frederikssund, Slangerup, Jyllinge, Måløv og Farum.

Se ledige tider og book nu

Image

Hvorfor er mine muskler ømme?

Muskelømhed opstår ofte af en eller flere af nedenstående årsager:

  • Forkerte og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.
  • Gentagende arbejde eller bevægelse, altså en overbelastningsskade.
  • Bevægelser og arbejde vi ikke plejer at lave, for eksempel havearbejde eller fordi vi har malet eller flyttet/ommøbleret.

Hvad kan behandles med Bambus massage

Alle former for muskelspændinger kan behandles med Bambus Massage. Lidt forenklet sagt er det reelt set, Fysiurgisk Sports Massage, bare med redskaber.

Er dine smerter derimod kroniske, anbefaler jeg dig at kigge nærme på akupunktur mod kroniske smerter eller nedsat mobilitet.

Har du pådraget dig en skade for eksempel vrid i knæ, fibersprængning eller forstuvet din ankel, anbefaler jeg typisk Akupunktur eller Laser, som du kan læse mere om, ved at trykke på ordet.

Læs om effekten af behandlingen

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Hvilken effekt kan jeg forvente af behandlingen?

Du kan forvente en dybdegående massage, som typisk ikke føles lige så hård som fysiurgisk massage. Din hjerne bliver lidt forvirret, fordi de varme bambusstave, giver dig oplevelsen af wellness. Denne varme, gør også, at virkningen ligesom går dybere i vævet.

Muskler og nervesystem stimuleres, samtidig med at du har den afslappede følelse, den tilførende varme giver. Når musklerne masseres, bliver de samtidig afspændt. Blodgennemstrømningen i væv og muskler øges og det skyldes, at musklerne egentlig ”tror” at de bliver angrebet og kroppens reaktion på det, er at tilføre området mere energi og blod, så ”fjenden” kan holdes fra døren.

Hvad sker der når jeg får Bambus massage?

Ligesom Fysiurgisk massage er Bambus massage dybdegående massage hvor muskelgrupperne bearbejdes med tryk og gnidninger/strygninger. I denne form, benytter jeg bare primært bambuspindene fremfor mine hænder. Triggerpunkterne behandles ligeledes med bambuspindene, til dette bruges blot ”pindens kanter”. Triggerpunkter er særlige ømme punkter, enten i den konkrete muskel eller en samarbejdende muskel, som influerer på det område der smerter. Der kan også være ømme nærmest knuder i selve musklerne, det kaldes myoser. Myoserne er ansamlinger med affaldsstoffer, som kroppen har haft svært ved at få bearbejdet selv. Det medfører typisk nedsat blodgennemstrømning. Det betyder, at musklen mangler ilt. Det er blodet der transporterer affaldsstofferne, så når blodgennemstrømningen og dermed iltniveauet i musklen er lille, så opstår ømheden.

Når du modtager massagen, agerer kroppen som om den bliver angrebet, netop det sted, hvor jeg masserer. Kroppens forsvar mod angreb er at sende mere blod til området og det er jo netop det der skal til, for at få renset op i spændinger og myoser. Udover at tilføre ekstra blod, består kroppens beredskab af endorfiner, der er kroppens eget morfin. Alt dette gør at kroppen hjælpes på vej til egen helbredelse.

Anbefalinger

Vedligeholdende massage En rigtig god behandling en massør med stor erfaring af kroppen og man får nogle gode råd med hjem.Ses igen.
Anni
Massage for smertende skulder. Oplevede smerter omkring venstre skulderblad og havde svært ved at sove om natten Tak til Bettina for at have fået min nattesøvn tilbage. De bedste anbefalinger herfra.
Maria
Jeg var hos Bettina i fredags da jeg havde gået med hold i nakken Det hjalp 30 minutter og så gjorde det ondt igen Mandag var jeg et andet sted og hun løsnede meget mere op
Helle Welsø

Generelt om Bambus massage

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er svært at give et entydigt svar på, men pas på det, det er svært vanedannende …

Mange føler en klar bedring ved bare en enkelt behandling. Ofte er det dog en god ide at få 1 til 2 opfølgende behandlinger i de kommende 1 til 4 uger, for at sikre, at vi har fået bund i det hele.

Hvor land tids behandling skal jeg vælge?

Når du kommer til Bambus Massage / Bamboo kan du vælge ente 1 eller 1½ times behandling. Det er vigtigt at du anfører denne behandlingsform i forbindelse med bookingen, så jeg sætter bambuspindene op inden du kommer.

Når du vælger 1 times behandling, fokuserer jeg typisk på nakke, skuldre, ryg og lænd.

Vælger du derimod 1½ times behandling får vi også tid til forsiden og eventuelt dine ben.

Skal jeg gå regelmæssigt til Bambus massage?

Min anbefaling er altid at gå til massage regelmæssigt, men det er dig der bestemmer. Jeg tror dog i sidste ende, at antallet af behandlinger bliver det samme. Hvis du kun kommer når det gør ondt, er der ofte behov for opfølgende behandlinger og det gør ofte mere ondt. Hvorimod hvis du kommer regelmæssigt, så holdes ubalancerne nede.

De kunder der kommer jævnligt, siger også, at de ikke er ømme på samme måde efter behandling, som da de kom første gang hvor noget i kroppen smertede.

Som gartneren der nu kommer regelmæssigt sagde en af de første gange han kom "Jeg smører og servicerer mine maskiner og min bil, men mig selv? - Tåbeligt, for jeg kan jo ikke bare få en ny reservedel!"

Kan jeg kombinere behandlingen?

Jeg kombinerer normalt ikke bambus massage med andre behandlingsformer.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandlingen?

Du kan blive øm efter behandling, men det skulle gerne være en ømhed, der er ”bedre” end den du kom med. Det er svært at forklare, men ofte siger mine kunder at de kommer med en skærende smerte, den ømhed man mærker efter behandling, er sammenlignelig med den ømhed, du vil føle efter at have udøvet sport eller arbejde, som du ikke plejer.

Det er også vigtigt, at du efter behandling, drikker mere væske end du plejer.

Nogle kan godt blive lidt trætte efter behandling, så giv dig selv lov til at slappe lidt af ovenpå behandlingen. Andre bliver mere friske og så er det jo bare med, at udnytte det.

Jeg er gravid, kan jeg få Bambus massage?

Der er intet problem med, at få massage selvom du er gravid.

For nuværende har jeg ikke en graviditetspude, men det er muligt, at ligge på siden, når du for eksempel har behov for massage af lænden. Ønsker du massage i skuldre og nakke, kan vi kombinere med, at du ligger på siden og sidder op.

Døjer du med væske / ødemer i benene, kan jeg anbefale dig at prøve Recovery Boots.

Må børn og unde få Bambus massage?

Børn og unge kan sagtens få massage.

Er de under 18 år er det altid ifølge med en voksen. Nogle gange aftaler vi, ved de halvstore teenagere, at de godt selv kan komme næste gang, hvis både forældre og barn er indforstået med det.

Er der bivirkninger ved Bambus massage?

Der kan opstå ubehag efter behandling, nogle kan nærmest blive influenza-syge, men når det sker, så skyldes det ofte, at kroppen har haft rigtig mange affaldsstoffer, som du gennem længere tid har overhørt og derfor med massagen er sat lidt på overarbejde i oprydningsfasen. Symptomerne kan typisk minimeres ved at drikke ekstra væske.

Nogle kan også blive en smule svimle, men det er typisk et tegn på, at du har drukket for lidt væske, så det er nemt at regulere igen.

Nogle kan opleve, at de bliver ekstra trætte. Andre får mere energi.

I sjældne tilfælde kan der opstå et blåt mærke, især hvis du har let tendens til at få blå mærker.

Og så kan du selvfølgelig blive muskel-øm, som om du har været ude at træne nogle helt nye muskler.

Alle ”bivirkninger” er altså ganske harmløse.

Sygdomme, der gør at jeg ikke må få Bambus massage?

Som oftest er det ikke nogen sygdomme der forhindrer dig i at få massage. Omvendt anbefaler jeg altid, at du lige får lægefaglig godkendelse, hvis du er ny opereret.

Det er også altid en god ide at rådføre sig med lægen, hvis du har en diskusprolaps, svagt hjerte eller for nyligt har haft en blodprop. Mit råd er altid, at hvis du er i tvivl, så spørg lægen om massage er en dårlig kombination med din sygdom.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image