Behandling for astma og allergi

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Løber næsen, klør øjnene og/eller kriller det i halsen i foråret og om sommeren? - Så har du med stor sandsynlighed pollen-allergi. Symptomerne kan sagtens komme allerede i januar/februar måned, når vinteren er mild. Sig pænt farvel til antihistaminer og din pollen-allergi!

Mindre end 5 minutters gang fra S-togslinjen Frederikssund – Ballerup, i Stenløse, som tilhører Egedal Kommune ligger klinikken Av min krop. Det er også muligt at parkere på vejen eller på S-togs parkeringsplads for enden af vejen.

Se ledige tider og book nu

Image

Hvorfor har du udviklet allergi?

Der er to hovedårsager til allergi og de udgør 90% af tilfældene med allergi, så der er stor sandsynlighed for, at du tilhører den gruppe og dermed kan få hjælp til at slippe af med din allergi her i klinikken. Hovedårsagerne er:

  • Hjernen, der styrer både det indvendige og det udvendige hudvæv. Altså for eksempel væske i form af tårer fra øjne eller næse eller slim fra lungerne.
  • Sarte slimhinder, som har forårsaget overdreven Candida svamp i tarmene. Candidaen skal være der i naturlig form, men ofte har vores livsstil, fødevareindtag og ordineret medicin givet den alt for gode vækstbetingelserne, så den har elimineret mange af de øvrige gode tarmbakterier i tarmene. Sidstnævnt årsag udløser ofte fødevare-allergi over for en eller flere fødevarer.

Nu tænker du måske, kan det nu også passe? - Altså det der med, at det er hjernen, der er årsag til, at jeg har udviklet allergi, hertil vil jeg spørge dig, har du nogensinde drysset salt på en snegl? - Og hvis du har prøvet det, ved du også, at efter meget kort tid, bliver den helt hvid af slim. Det skyldes, at kroppen overproducerer slim i sit forsøg på at beskytte sneglen, fordi den er udsat for en fare den ikke kender. Overproduktionen er desværre bare i dette tilfælde, så stor, at slimen ender med at kvæle sneglen. Det samme sker reelt set når din krop fornemmer pollen, husstøv, dyrehår med mere. Slimproduktionen sættes op, kroppen forsøger at beskytte øjne, næse og mund, mod det forfærdelige stof der forsøger at angribe dig og dermed har du dine allergiske reaktioner.

Og nu tænker du nok med rette, jamen jeg har jo ikke været udsat for, at nogen har forsøgt at tage livet af mig med groft salt. Nej, men måske er du en dag som barn faldet, blevet drillet i skolen eller fået skæld ud af en voksen, måske gik du netop hjem og forbi præcis det pollen, som du i dag er allergisk overfor. Din hjernen har simpelthen sammenkædet, din ked-af-det-hed med, at der også var pollen i luften, som sneg sig ind i næseboret da du snøftede op. Nogle gange, kan denne allergi ligge latent i kroppen og måske har du først som voksen udviklet allergien, her kan det for eksempel opstå fordi du igen på en sommerdag, går trist hjem fra job, måske fordi du har fået en advarsel eller måske ligefrem en opsigelse og hjernen mærker igen, at der er noget på færde og denne gang udvikler den allergien for at passe på dig.

Hjerne og kroppen har dermed udviklet en betinget refleks, altså en reaktion/adfærd, ligesom du helt uden at tænke over det trækker vejret.

Læs om effekten af behandlingen

Hvornår skal du komme til behandling?

Nu, der er ikke nødvendigt at vente på at sæsonen for din allergi starter. Du kan blive behandlet året rundt og det er jo alt andet lige fedest at gå sæsonen i møde uden at få symptomerne.

Ved du iøvrigt at ca. 30% af dem der har høfeber ender med at få astma, så kom allerede nu, før du udvikler astma. Har du allerede astma, så er ballet ikke forbi, du kan stadig få hjælp.

Hvad er allergi?

Allergi er en overreaktion fra kroppens side af. Og som nævnt ovenfor kan reaktionen ses i enten det udvendige og/eller det indvendige hudvæv.

  • Pollen, husstøv og/eller dyrehår viser sig typisk som næse og/eller øjne der løber i vand. Det kan også give kløe, ligesom du kan have kriller i halsen.
  • Eksem og/eller nældefeber, skyldes typisk kontakt-allergi.
  • Fødevareallergi ses typisk som oppustethed og/eller ubehag efter måltider. I andre tilfælde fører det typisk til diarré.

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Hvad sker der når jeg kommer til behandling?

Vi starter med at teste hvad du er allergisk overfor:

  • Jeg har stort set alle pollen repræsenteret indenfor træ og græsser, samt en del blomster.
  • Jeg har også et udvalg af hunde og hestehår. Men er du allergisk overfor en bestemt type hundehår, kaniner, katte eller andet, så skaf en lille prøve fra der hvor du oplever symptomerne og tag det med i pose.
  • Vil du gerne have testet fødevarer, har jeg også en del tørvarer og nødder, men du kan med fordel selv tage lidt små prøver med på det mad du foretrækker at spise i en frysepose. Flydende drikke kan du tage med i en lille flaske eller selve emballagen.

Derefter behandler vi din allergi ved hjælp af Alfakinesiologi. Alfakinesiologi er en kombination af kinesiologi og med hjernebølger på Alfa. Ved en special teknik bringes du i REM-tilstand og dermed får vi ved fælles hjælp adgang til underbevidstheden, teknikken kaldes “Instant REM”. I underbevidstheden ligger alle dine oplevelser inklusiv følelser og indtryk på det givne tidspunkt lagret, ja sågar også fostertilstanden er tilgængelig. Når du er på Instant REM skaber vi forbindelse mellem underbevidsthed og bevidsthed og dermed opnår du en hurtig forløsning af traumet, der har forårsaget din allergi og dermed bliver du fri for allergi. Når du ser fortidsfilmen kan du fortælle mig hvad du ser og jeg kan guide dig, men hvis du foretrækker, at holde historien for dig selv er det også helt ok, behandlingen virker alligevel. Når du har set årsagen og situationen beroliger du selv dit indre jeg med din voksne nuværende alder og “barnets hjerne og oplevelse” er dermed omprogrammeret. Reptilhjernen som repræsenterer det ubevidste tænker simpel, som dyr, “skal jeg flygte” eller “skal jeg kæmpe”.

Efter behandlingen tester vi dig igen med det du ikke kan tåle, både gennem posen og direkte konfrontation.

Anbefalinger

Japansk Face Lifting Japansk Face Lifting den dejligste massage med dejlige cremer i hele ansigtet - skuldre - nakke og arme så behagelig at man nemt kan døse hen. Kan kun anbefales.
May-Britt N. Olsen
Akupunktur mod menstruationssmerter Jeg har fået akupunktur for menstruation smerter, og det var virkelig hurtigt effekt - meget tilfreds 🙂 Har normalt 2 døgn op til min menstruation, hvor jeg må tage smertestillende piller. Når menstruationen kommer er den mørk og klumpet den første dag, inden den bliver naturlig rød. Efter kun en behandling på førstedagen med smerter, kom menstruationen allerede dagen efter og var ikke misfarvet Har os prøvet myg nåle og jeg startede med at klø rigtig meget, nu klør det ikke rigtig
Stefanie
Akupunktur mod myggestik. Har altid fået mange myggestik med kløe i flere dage og meget hævelse. Fik akupunktur for ca 14 dage siden, og de to myggestik jeg har fået siden, har jeg kun mærket lidt kløe ca 30 min og ingen hævelse 🙂 Så jeg tager gerne en gang akupunktur igen næste år.
Lissy

Generelt om behandlingen

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Du skal typisk kun have én behandling for din allergi.

Har du startet op på kosttilskud, anbefaler jeg at du kommer og får fulgt op på, om der er balance i tarmflora.

Hvor lang tids behandling skal jeg vælge?

Der er sat 2 timer af til behandlingen.

Ønsker du udelukkende test om du har Candida svamp er der sat 1/2 time af til behandlingen, bemærk vi tester ingen fødevarer. Har du Candida, er min anbefaling at du indtager kosttilskud som opretter din microflora, men mere om det når du kommer.

Skal jeg gå regelmæssig til behandling?

Nej ikke i forhold til dette, men du er altid velkommen til, at holde din krop og din sjæl ved lige med mine andre behandlinger.

Kan jeg kombinere behandlingen?

Jeg anbefaler ikke, at du kombinerer denne behandling med andre behandlinger samme dag, men der er intet til hindrer for, at du for eksempel kommer til Massage, akupunktur eller anden behandling en anden dag.

Er der noget jeg skal være opmærksom på efter behandlingen?

Har du været til allergibehandling bør der ikke opstå noget, medmindre den oplevelse du har haft tidligere i livet alligevel er større end du regnede med, så kan du godt opleve, at de bliver lidt berørt og får en kropslig reaktion.

Er du startet op på vitaminkuren kan du godt få lidt løs mave de første dage, det skyldes at vi bygger kroppen op igen, så affaldsstoffer skal ud og erstattes af for eksempel den bedre tarmflora.

Jeg er gravid, kan jeg få behandlingen?

Ja, ingen problemer

Må børn og unge få behandlingen?

Ja børn må gerne få behandling. Børn skal dog komme ifølge med en forældre. Jeg vil altid tilbyde barnet, at forælderen bliver i venteværelset og vælger barnet denne løsning, så SKAL du som forældre respektere denne løsning. Jeg har tavshedspligt, så det jeg får at vide bliver mellem mig og barnet/det unge menneske.

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image