Access BARS

5 stjernet behandling fra 230+ anbefalinger

Recovery Boots & Arms (Recover4you) er en behandling, der ved hjælp af kompression øger blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Behandlingen er effektiv for at minimere restitutionstiden eller hvis du døjer med ødemer i ben og/eller arme.

Behandlingen erstatter ikke mig som behandler, men det er effektivt som vedligeholdelse og/eller supplement til en lidt mindre penge når du kommer til behandling i klinikken. Behandlingen foregår i mit venteværelse, da maskinen af sig selv udfører arbejdet.

Se ledige tider og book nu

Image

Hvad kan jeg forvente af Access BARS behandlingen?

En kollega har frit oversat BARS med følgende: Brain Activ Release System – Og det beskrivelsen er rammende ogdet egentlig rigtig godt behandlingen

Stress bliver en mere og mere almindelig sygdom, men måske bærer du også rundt på andre mønstre som ubevidst begrænser dig i hverdagen?

Under behandlingen berøres 32 punkter i hovedet og dermed frigøres der energi og ligesom når du diskfragmeterer computeren “slettes” de filer, som er ubrugelige og som blokerer for din indre glæde. Energibarerne mellem 2 punkter på hovedet hedder “bar”, deraf er navnet BARS egentlig oprigtigt opstået af. - Men i og med, at DU i forbindelse med berøringen af punkterne, får frigjort følelser, tanker, begrænsninger, fordømmelse og vrede og dermed “åbner motorvejen” til indre glæde, så er oversættelsen Brian Activ Release System faktisk en fantastisk rammende oversættelse af forkortelsen.

Behandlingen kan have positiv effekt på ...

Har du lyst og brug for?

 • Bedre søvn, som tillader dig at vågne op udhvilet
 • Mindske og rydde op i tankemylder
 • Takke nej til begrænsninger og give dine gode tanker og følelser mere plads
 • Føle fred i krop og sjæl
 • Åbne op for mere klarsyn til både mere glæde i livet og se nye muligheder

Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på briksen og det vil føles som en power nap – ja nogle falder faktisk i søvn, men det gør ikke noget, for hjernen og kroppen tager imod.

Jeg spiller ikke musik, fordi musik kan genere effekten, da toner og kompositioner ofte forbindes med særlige oplevelser. Ja nogle musikkompositioner benytter ligefrem toner der appelerer til dybere følelser og stemninger og det er jo ikke musikken der skal bære behandlingen, men de 32 punkter, der har store brede overskrifter. Nogle af overskrifterne er økonomi, kontrol, kreativitet, fred og ro med mere.

Jeg ved ikke hvad der ligger bag punkterne, jeg kan blot mærke om der er øget aktivitet i dem og dermed holde dem, for at berolige og balancere dem, så der skabes ro. Tag for eksempel punktet penge som kunne være aktivt. Aktiviteten kan vedrøre alt hvad du har af tanker, følelser, oplevelser med mere omkring penge.

 • Det kan altså for eksempel være dine tanker om alle de penge du har/har haft
 • Alle de penge du ikke har/tror du aldrig får,
 • Alle de penge du ønsker eller
 • Alle de penge du på igen måde kunne drømme om.

Altså kender jeg ikke årsagen og det er heller ikk vigtigt, altså for mig at vide…. Jeg kan imidlertid godt efter behandlingen finde på at fortælle dig, hvis nogle af punkterne har været særlig aktive, primært fordi jeg skønner, at det kan vær en vedvarende blokeringskilde, som du måske skal have fokus på

Mange falder lidt hen under behandlingen og det er helt ok, du tager stadig imod, så det er helt ok at nuppe sig en power nap.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet.

Access Bars hører ikke ind under sundhedsstyrelsens RAB-betegnelse, som betyder Registreret Alternativ Behandler, men uanset om den ikke er mulig at opnå RAB-godkendelse på, er det altid et godt valg at vælge en behandler der har denne betegnelse. Det stiller nemlig krav til os som behandlere, da der er krav om løbende videreuddannelse, ligesom registreringen sikrer, at behandleren har et vist uddannelsesniveau og det er din tryghed som kunde.

Jeg er registreret RAB-behandler indenfor Fysiurgisk Sports Massage og Akupunktur, jeg har således 2 uddannelser, der timemæssigt imødegår kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed for at opnå RAB-registrering.

Læs om effekten af behandlingen

RAB godkendt behandler

Vidste du at langt de fleste sundhedsforsikringer giver tilskud eller ligefrem betaler dine behandlinger, hvis en akut skade er opstået?

Pssst!

Hvilken effekt kan jeg forvente af behandlingen?

Har du lyst til:

 • Bedre søvn.
 • Rydde op i dit tankemylder
 • Give dine gode tanker og følelser mere plads, fremfor hele tiden at blive begrænset
 • Føle fred i krop og sjæl
 • Tilføre dit liv mere glæde
 • Åbne op for nye og uendelige valgmuligheder

Måske kan du svare ja til mere end en ting og så er der ikke meget at betænke dig på, så bør du prøve en Access Bars behandling.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet.

Bars tillader dig at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du helt fra barndommen er blevet fortalt hvordan du bør og skal være, uden egentlig at lytte til hvad du måske selv vil.

Derfor er Bars egnet mod stress. angst, tankemylder og anspændt krop.

I værste fald oplever Du behandlingen som en hovedbundsmassage – I bedste fald ændrer behandlingen DIT LIV!

Du glemmer dig selv – den du er inderst inde. Du kan finde dit indre JEG, hvis du tillader det og så er verden uendelig og du er åben for alt du ønsker dig i livet: kærlighed, elske dig selv for den du er, rigdom, selvtillid og selvværd, succes og meget andet – Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. Hvordan bliver det bedre end det?

Anbefalinger

Vedligeholdende Massage & Akupunktur Fantastisk behandling om det er akupunktur eller massage
Karina
Vedligeholdende massage Altid klar til at yde hjælp når det brænder på og Bettina gør det godt.
Lone Schellerup Larsen
Akupunktur mod skuldersmerter Fantastisk oplevelse. Og skidtet virker 🙂 Tak Betina for at trække mig i stolen <3
MAi-Britt Vingsøe

Har du spørgsmål ...

til en behandling eller andet om Av min krop?

 Så tag endelig fat i mig.

Du kan fange mig på telefon: 2449 5962
Eller e-mail: avminkrop@gmail.com

Image