ZCT – ZoneConnectionTerapeutforening har skrevet om min klinik

Hvert år deltager jeg på kræmmermarkedet i Ganløse. Et lille lokalt marked hvor jeg har nogle dejlige dage og får snakket med en masse mennesker.

 

Netop her på markedet kom Mette forbi. Hun læste mit skilt med “No cure – No pay” og fandt det meget interessant. Hun spurgte interesseret og nogle dage efter ringede Mette. Hun fortalte mig at hun var journalist for ZCT – Brancheforeningen ZoneConnection Terapeutforening, altså en brancheforening for Zoneterapeuter. Hun synes mit koncept med “No cure – No pay ” var/ er så interessant at hun gerne ville skrive en artikel i det kommende blad om det.

 

Og jeg må sige at jeg er smigret, at få en dobbeltsiden artikel i et brancheforeningsblad, hvor jeg slet ikke er medlem.  Så jeg takkede “Ja” og her kan I så også læse artiklen som Mette har skrevet om min lille klinik

Tryk på billedet, så bliver det læseligt

SKRMBI~1