Smertelindring

Er du plaget af kroniske smerter eller nedsat mobilitet?

Bestil tid allerede i dag

Har du ondt og brug for behandling?Bestil tid!


AcuNova er akupunktur og er den stærkeste behandlingsform jeg kender til når der er tale om kroniske muskulære smerter, fremkaldt af for eksempel gigt, diskusprolaps eller eftervirkninger fra sygdomme.  Behandlingen er desuden effektiv, når kroppen har nedsat mobilitet.

Ofte er det tilstrækkeligt med 5 behandling, MEN er det en tilstand som du har været plaget af gennem en lang årerække, kan der være behov for yderligere 3 – 5 behandlinger, dog skal du opleve en mærkbar effekt allerede efter de første 5 behandlinger.

Kom når du har ondt – mærk efter om dine smerter aftager!

No cure – No pay

Din tryghed!
For mig er det en selvfølge at være forsikret, men det er det ikke for alle behandlere – Jeg er forsikret hos Tryg Erhverv og den dækker både i forbindelse med udøvelse af mit erhverv eller hvis du for eksempel falder på trappen.

Jeg bliver ofte spurgt, kan du også hjælpe min mand, kone, mor, arbejdskollega og så videre. Jeg har endnu ikke behandlet nogle med smerter eller nedsat mobilitet, som ikke har fået det væsentlig bedre. AcuNova genstarter processerne i kroppen og starter på den måde den automatiske helbredelsesproces.  Processen igangsættes via nervesystemet, som er gengivet omkring alle vores led. Reflekspunkterne aktiveres og nervefibrene sender signaler til hjernen og gør denne opmærksom på, at det er tid til, at reparere det givne område. De fleste vil allerede i forbindelse med første behandling opleve smertelindring eller øget mobilitet. 90% oplever smertelindring eller øget mobilitet ved 1. behandling.

Behandlingen er desuden meget effektiv til børn med gigt, tilbagevendende mellemørebetændelse, halsbetændelse med mere. Ja selv spædbørn kan modtage behandlingen. Børn når ofte ikke at mærke nålene og jeg sætter efterfølgende et plaster over nålen og de kan lege videre i de 25 minutter nålene skal virke og forældre kan selv fjerne nålene efterfølgende, hvis de gerne vil hurtigt hjem i vante omgivelser.

Ved kroniske smerter eller mobilitetsprobleme anbefales det at man modtager 5 behandlinger indenfor 1 uge. Ved særlige vedholdende smerter kan der være behov for yderligere 1 – 3 behandlinger i ugen efter. Herefter vil problemet for nogle være afhjulpet for altid, andre vil have behov for en enkelt behandling for eksempel en gang om måneden for at holde symptomerne nede. Hvis du slet ikke oplever effekt efter 3 behandling tilhører du desværre den lille gruppe hvor Acunova ikke virker.

Ved kroniske smerter eller nedsat mobilitet, anbefales det at man tager 5 behandlinger indenfor 1 uge, til første behandling skal du afsætte 1 time og de efterfølgende 4 behandlinger 1/2 time. Jeg tilbyder “No Cure – No Pay”, så når du kommer første gang taler vi om dit “problem” og du instrueres i behandlingen. Herefter sætter jeg nålene og du mærker kort tid efter om smerterne har lindret lidt eller om din mobilitet er forøget. Så beslutter du om du gennemgår hele forløbet, hvilket er afgørende for om vi fuldfører den igangværende behandling. Ønsker du at fuldføre behandlingen booker vi i samråd de resterende 4 behandlinger indenfor den kommende uge. Du kan modtage op til 2 behandlinger om dagen, under forudsætning af, at der går minimum 1 time mellem første behandlings afslutning og næste behandlings påbegyndelse. Hele behandlingsforløbet betales med det samme til 1.250 kr. eller du kan betale pr. gang, altså 275 kr.

Nedenfor har jeg vedhæftet links til mine blog-indlæg, men “Media Planet – Folkesundhed” har også udgivet denne interessante artikel om Malene Munkholm der fortæller om hendes smertelindring med AcuNova. Skal du også have dine smerter sendt ud af kroppen?

www.folkesundhed.info/gigt/akupunktur-giver-liv-til-gigtramte-knae