Opstramning

It Works wraps

Bestil tid allerede i dag

Har du ondt og brug for behandling?Bestil tid!


Når du kigger dig i spejlet ser du så topmave, slap hud, mormor arme, appelsinhud, strækmærker eller lignende ? – It Works Body Wrap kan bruges hvor du synes du trænger mest.

The Ultimate body Applicator er en wrap, der er fyldt med en urter der alle virker opstrammende, hvor de anvendes på huden.

  • Opstrammer, toner og udglatter huden
  •  Minimerer cellulite ( appelsinhud )
  • Blødgør desuden huden på behandlingsområdet

Resultater på kun  45 minutter – Efter endt behandling vil du stadig kunne opleve virkning i op til 72 timer

Behandlingen foregår der hvor du ønsker det, det kan udføres alle steder på kroppen, da wrappen udelukkende indeholder naturlige urter.

Du bliver målt på det område der skal behandles, herefter får du wrappen på og ligger i 45 min. Efter endt behandling bliver du målt igen.

Drik rigeligt væske før og efter behandling, du får ligeledes vand i klinikken efter endt bahendling.

Er du gravid eller ammer, tilrådes behandlingen ikke.

Også om aftenen!
Klik ind på tidsbestillingen og se mine aftentider.

Gør det hjemme

Det er også muligt at behandle hjemme, det er billigere og du kan passe det ind i hverdagen på det tidspunkt der passer dig.

For direkte bestilling til hjemmebehandling  www.avminkrop.myitworks.com/da/

Du bestiller på følgende måde:

  1. Vælg “Shop” og hvis du kun ønsker wrap vælger du herefter “Krop”, overvej samtidig at bestille defining gel, den må bruges hver dag, hvorimod wraps kun må bruges hver 3. dag (der er en pakke med 1 pakke wrap + 1 defining gel).
  2. Når du har fundet den/de varer du ønsker trykker du “Føj til kort” og efterfølgende “Checkout”.
  3. Herefter vælger du “Enroll with Auto-Shipment”, koster en pakke wrap med 4 stk i ca. 475 inkl. fragt og varer bliver sendt direkte hjem til dig, for at opnå denne fordelagtige pris, skal man dog acceptere minimum 3 leveringer (over 3 måneder).
sportsakupunktur, sportsmassage, smertelindring, massage, zoneterapi, sportszoneterapi
Din tryghed!
For mig er det en selvfølge at være forsikret, men det er det ikke for alle behandlere – Jeg er forsikret hos Tryg Erhverv og den dækker både i forbindelse med udøvelse af mit erhverv eller hvis du for eksempel falder på trappen.