Sports akupunktur

Akut skadesbehandling

Er du kommet til skade tilbyder klinikken der ligger i Stenløse blandt andet Sports akupunktur til akut skadesbehandling. Uanset om du kommer i bil eller med S-tog er adgangsforholdene gode fra de omkringliggende byer Frederikssund, Ølstykke, Veksø Sj., Måløv, Ballerup, Farum, Slangerup og Roskilde.

Bestil tid allerede i dag

Har du ondt og brug for behandling?Bestil tid!


Er du kommet til skade og har for eksempel forstuvet foden, fået en fiberspringning eller vredet knæet med mere tilbyder klinikken akut skadesbehandling med Akupunktur.

Jo hurtigere behandlingen igangsættes, jo hurtigere er du tilbage igen.

I forbindelse med skadesbehandling benytter jeg typisk de forskellige akupunktur-former jeg har lært og det skyldes at disse behandlinger kan igangsættes samme dag du er kommet til skade.

Også om aftenen!
Klik ind på tidsbestillingen og se mine aftentider.

Jeg kombinerer typisk Sports akupunktur, kontrabehandling, når der er tale om skader på arme og ben og sidst men ikke mindst AcuNova. Typisk skal du booke og afsætte 1 time ved første behandling, de efterfølgende behandlinger vil typisk være tilrettelagt som 1/2 time.

Nogle gange kan det være hensigtsmæssigt at foretage en optapening med kinesiotape, så du på den måde får den korrekte støtte og dermed ikke laver en bevægelse der forværrer skaden. En eventuelt optapening er et tilvalg til behandlingen. Du kan hvis du allerede er utryg ved din skade bestille både en akupunktur behandling og en tid til optapening umiddelbart efter hinanden.

sportsakupunktur, sportsmassage, smertelindring, massage, zoneterapi, sportszoneterapi
Din tryghed!
For mig er det en selvfølge at være forsikret, men det er det ikke for alle behandlere – Jeg er forsikret hos Tryg Erhverv og den dækker både i forbindelse med udøvelse af mit erhverv eller hvis du for eksempel falder på trappen.