Anbefalinger af 'Av min krop'

Giv mig din mening om din behandling her.

Jeg vil rigtig gerne vise et retvisende billede af hvad kunderne siger når de har været her. Det giver kommende kunder mulighed for at se/læse hvad de kan få hjælp til.

Ofte ser jeg dig kun når du får og har ondt i ryggen, skulderen eller en anden skavank driller.
Der kan derfor gå lang tid før jeg ser dig igen. Derfor er det rart for mig, at du nemt kan give mig en tilbagemelding. Det giver mig mulighed for at reflektere og hele tiden sørge for at jeg lever op til den forventede standard.

Du skal skrive dit navn, by og e-mail, når du laver tilbagemeldingen. Det er dog kun dit for- og efternavn samt by der vises. Du må også gerne skrive kort om symptomer og hvilken behandling du fik.

Bliv ikke forvirret over, at din besvarelse ikke kan ses med det samme, systemet sammenligner om mailen også fremgår af bookingsystemet og derfor skal jeg manuelt lige ind og aktivere din anbefaling. Hverken du eller jeg ønsker jo en anbefaling fra en der ikke har været her.

For at oprette en anbefaling så tryk på knappen “Create your own review”

På forhånd tak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 59 reviews
by Kim Lund on Av min krop
By: Slangerup

Bettina hun finder tid.
Hun har både laser og nåle ud over hun kan tage fat om mine er sport skader og løfte på job .. vi finder altid tider, når problemerne opstår

by Tina christensen on Av min krop
By: Veksø

Dejlig masage

by Maria on Av min krop
By: Stenløse

Endnu en vellykket massage, som fik løsnet godt op i min lænd + gode råd med på vejen.

by Vibeke on Av min krop
By: Ølstykke

Jeg kom til Bettina for 5 år siden med mange rygsmerter. Hun afhjalp med massage og akupunktur. Jeg har været en fast kunde i 5 år nu, og jeg er altid tilfreds og glad når jeg går derfra. Bettina kan tage fat så det kan mærkes, og hun finder hurtigt de ømme punkter.

by John Glambæk on Av min krop
By: Roskilde

Professionel behandling, kan varmt anbefales.

by Lone on Av min krop
By: Stenløse

Jeg har været hos Bettina for ondt i lænden, hun gav mig massage, akupunktur og zoneterapi, så nu venter jeg på at det forsvinder, det er blevet bedre om natten. Ellers må jeg besøge hende igen. Men Bettina kan varmt anbefales og hun kan tage fat.

by Sanna on Av min krop
By: Kgs. Lyngby

Betina har haft hjulpet mig med nogle maveproblemer der i længere tid har haft givet konstant skidt smag i munden. Havde haft prøvet alt i mellem himmel jord forinden, og ej heller min egen læge kunne hjælpe. Efter en enkelt behandling hos Betina forsvandt problemet med det samme, og er ej heller kommet igen. Har ikke haft prøvet denne behandlingsmetode tidligere, men skulle jeg frem ad rettet få problemer eller smerter i kroppen, er hun uden tvivl den første jeg vil kontakte. 1000 tak for din hurtige behandlingstid og resultat.

by Pia Wettendorff on Av min krop
By: Jyllinge

Bettina er en fantastisk massør. Hun tager godt fat, og kommer godt i dybden, der hvor man har brug for det. Hun er meget vidende, og man kan mærke hun brænder for sit fag.

by Christina on Av min krop
By: Stenløse

Bettina er en helt fantastisk massør - Hun formår både at behandle problemområderne, men så sandeligt også de områder der påvirker problemområderne. Hun får løsnet godt op i musklerne og har en utroligt stor viden om kroppen og dens virke. Jeg har været utroligt glad for både massage og akkupressur, samt de tips jeg har fået til korrekt siddestilling mv.

Bettina får mine varmeste anbefalinger.

by Helle Nygård on Av min krop
By: Frederikssund

Har været hos Bettina for første gang idag - meget positiv og professionel behandling

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»