Anbefalinger af 'Av min krop'

Giv mig din mening om din behandling her.

Jeg vil rigtig gerne vise et retvisende billede af hvad kunderne siger når de har været her. Det giver kommende kunder mulighed for at se/læse hvad de kan få hjælp til.

Ofte ser jeg dig kun når du får og har ondt i ryggen, skulderen eller en anden skavank driller.
Der kan derfor gå lang tid før jeg ser dig igen. Derfor er det rart for mig, at du nemt kan give mig en tilbagemelding. Det giver mig mulighed for at reflektere og hele tiden sørge for at jeg lever op til den forventede standard.

Du skal skrive dit navn, by og e-mail, når du laver tilbagemeldingen. Det er dog kun dit for- og efternavn samt by der vises. Du må også gerne skrive kort om symptomer og hvilken behandling du fik.

Bliv ikke forvirret over, at din besvarelse ikke kan ses med det samme, systemet sammenligner om mailen også fremgår af bookingsystemet og derfor skal jeg manuelt lige ind og aktivere din anbefaling. Hverken du eller jeg ønsker jo en anbefaling fra en der ikke har været her.

For at oprette en anbefaling så tryk på knappen “Create your own review”

På forhånd tak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 39 reviews
by Bitten Serena on Av min krop
By: ØLstykke

Bettina er en fantastisk massør og hun kan tage fat! Har haft problemer med min lænd og nakke. Med massage og akupunktur har jeg det nu meget bedre. Kan varmt anbefales.

by Karina on Av min krop
By: Veksø Sjælland

Skøn massage og fantastisk akupunktur det duer ;-) Bettina kan sit kram

by Majbrith Feveile on Av min krop
By: Ølstykke

Efter jeg havde fået et knæk i ryggen og mit bækken var smuttet ud af kurs. Fik jeg en tid - trods der var booket hele dagen, blev jeg alligevel passet ind - til massage og akupunktur og mit bækken smuttede på plads igen 👍
Sender mine varmeste anbefalinger og takker for god behandling. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Av min krop 😃

by Pernille on Av min krop
By: Næstved

Jeg har altid været plaget meget af myggestik i sommer sæsonen, og det har været ulideligt for mig. Men så lærte jeg Bettina at kende, og hun introducerede mig for anti-mygge nåle. Jeg har fået behandling de sidste 3 sæsoner, og jeg er ikke blevet ædt af myg som jeg ellers har gjort. Det har virkelig virket, selvom jeg var lidt skeptisk da Bettina fortalte om behandlingen.

Det kan klart anbefales at prøve, hvis man er en person som myggene kan lide ;-)

by Kim on Av min krop
By: Stenløse

Har været hos Bettina for anden gang med hold i lænden og begge gange har hun hjulpen med smerterne med det samme. Både ved massage og med akupunktur.
Hun er flexibel, har weekend og aften tider.
Jeg sender de varmeste anbefalinger.

by Pia on Av min krop
By: 3650

Bars-behandling gav ro og luft til tankerne i en svær og stresset periode! Tak for at vi fik sat tempoet ned i hverdagen og fik bedre overblik over bekymringerne.

by Maria Rasmussen on Av min krop
By: Gentofte

Jeg havde døjet med smerter i skulderen i 14 dage, hvor jeg kun blev henvist til at tage smertestillende - men uden bedring .. så tog Bettina fat i mig og trykkede diverse steder og allerede med det samme kunne jeg mærke en reaktion i min krop !! Og smerterne blev markant mindre med det samme. Ikke nok med at Bettina er super dygtig men hun er også virkelig god til at fortælle hvad hun gør og hvorfor hun gør det, så jeg har også lært en masse nyt om kroppen. Hun kan bestemt anbefales !! :-)

by Bo Jensen on Av min krop
By: Skibby

Behandling af frosen skulder

Fra en 2 år gammel arbejdsskade var jeg efter MRI scanning og ultralydsscanning blevet diagnosticeret med en frosen skulder, hvor bevægeligheder var reduceret med 60%.

4 nåle i hænderne, så kunne jeg bevæge min skulder og efter 5 behandlinger, er mine symptomer væk.

Det er så fedt og tusind tak for din behandling

by Brian Madsen on Av min krop
By: Frederikssund

Behandling af delvist overrevet hulfodssene.

Laser behandling af foden reducerede mine smerter til ingenting efter bare to behandlinger. Efterfølgende har 2 yderligere behandlinger gjort, at jeg kan gå normalt på foden uden gener.

Tusind tak for din hjælp.

by Sanne Nielsen on Av min krop
By: jyllinge

Du redder mine ømme ryg hver gang jeg glemmer at passe på mig selv ;o)

Du er bare den bedste :o)

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»