Anbefalinger af 'Av min krop'

Giv mig din mening om din behandling her.

Jeg vil rigtig gerne vise et retvisende billede af hvad kunderne siger når de har været her. Det giver kommende kunder mulighed for at se/læse hvad de kan få hjælp til.

Ofte ser jeg dig kun når du får og har ondt i ryggen, skulderen eller en anden skavank driller.
Der kan derfor gå lang tid før jeg ser dig igen. Derfor er det rart for mig, at du nemt kan give mig en tilbagemelding. Det giver mig mulighed for at reflektere og hele tiden sørge for at jeg lever op til den forventede standard.

Du skal skrive dit navn, by og e-mail, når du laver tilbagemeldingen. Det er dog kun dit for- og efternavn samt by der vises. Du må også gerne skrive kort om symptomer og hvilken behandling du fik.

Bliv ikke forvirret over, at din besvarelse ikke kan ses med det samme, systemet sammenligner om mailen også fremgår af bookingsystemet og derfor skal jeg manuelt lige ind og aktivere din anbefaling. Hverken du eller jeg ønsker jo en anbefaling fra en der ikke har været her.

For at oprette en anbefaling så tryk på knappen “Create your own review”

På forhånd tak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 45 reviews
by Nikoline on Av min krop
By: Jægerspris

Efter at have født to små børn inden for kort tid,
trængte min mor-krop til at blive løsnet op fra top til tå.
Det var rigtig rart og kan varmt anbefales til hver og en som
trænger til en dybdegående massage.

by Maria on Av min krop
By: Ølstykke

Har fået akupunktur imod mygstik. Og det virker fantastisk. Bliver normalt ædt og får stik og bylder på tennisbolds str. Har intet fået efter akupunkturen.
Fik også et par nåle imod mine "trætte og ømme" lægmuskler, og efter det var der intet at mærke.

by Anette on Av min krop
By: Ballerup

Jeg mødte Bettina og Av min krop sidste år på Ballerup Kræmmerfestival, hvor hun tilbød Anti-myggenåle. Jeg var skeptisk, men på den anden side, der var ikke så dyrt at prøve, så jeg tænkte pyt. Det har jeg ikke fortrudt, jeg plejer at blive ændr af myg, men fik kun et myggestik, efter at jeg havde fået behandlingen. Så jeg trodsede regnen allerede fredag for at få en genopfrisker :-)

by Sanne Lund on Av min krop
By: Jyllinge

Se det virker med dine nåle.
Har været røgfri i 1 måned og 18 timer.
E-Kvit har regnet ud at jeg har sparet 1.383 kr og sparet min krop for 615 cigaretter.

by Susanne on Av min krop
By: Stenløse

Dygtig, ambitiøs og engagert behandler
Jeg startede hos Av min krop i 2012, da klinikken var nystartet.
Den gang gik jeg til fysioterapeut 2-4 gange om måneden og. kiropraktor ca. hver 3 måned. Da det ikke hjalp mig, prøvede jeg Av min krop.
Siden hen droppede jeg fysioterapeuten og kommer kun meget sjælden hos kiropraktoren, men kommer stadigvæk hos hos Av min krop, både til behandlig men også for at forbyggende"
Bettina er virkelig dygtig, ambitiøs og engageret. Har i de år jeg har gået der, videreuddannet sig, så jeg er glad for at man kan kombinere flere slags behandlinger.
Avminkrop kan VARMT anbefales.

by Bitten Serena on Av min krop
By: ØLstykke

Bettina er en fantastisk massør og hun kan tage fat! Har haft problemer med min lænd og nakke. Med massage og akupunktur har jeg det nu meget bedre. Kan varmt anbefales.

by Karina on Av min krop
By: Veksø Sjælland

Skøn massage og fantastisk akupunktur det duer ;-) Bettina kan sit kram

by Majbrith Feveile on Av min krop
By: Ølstykke

Efter jeg havde fået et knæk i ryggen og mit bækken var smuttet ud af kurs. Fik jeg en tid - trods der var booket hele dagen, blev jeg alligevel passet ind - til massage og akupunktur og mit bækken smuttede på plads igen 👍
Sender mine varmeste anbefalinger og takker for god behandling. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Av min krop 😃

by Pernille on Av min krop
By: Næstved

Jeg har altid været plaget meget af myggestik i sommer sæsonen, og det har været ulideligt for mig. Men så lærte jeg Bettina at kende, og hun introducerede mig for anti-mygge nåle. Jeg har fået behandling de sidste 3 sæsoner, og jeg er ikke blevet ædt af myg som jeg ellers har gjort. Det har virkelig virket, selvom jeg var lidt skeptisk da Bettina fortalte om behandlingen.

Det kan klart anbefales at prøve, hvis man er en person som myggene kan lide ;-)

by Kim on Av min krop
By: Stenløse

Har været hos Bettina for anden gang med hold i lænden og begge gange har hun hjulpen med smerterne med det samme. Både ved massage og med akupunktur.
Hun er flexibel, har weekend og aften tider.
Jeg sender de varmeste anbefalinger.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»