Access Bars

Access Bars

En sygeplejerske benyttede Access Bars som behandling af og for traumatiserede krigsramte børn og det gav børnene en indre ro, omend de havde haft nogle forfærdelige opleelser – vi er ikke er en krigsramt nation, MEN har vi meget andet der tynger os i hverdagen.

Bestil tid allerede i dag

Har du ondt og brug for behandling?Bestil tid!


En kollega har frit oversat BARS med følgende: Activ Brain Release System – Og det beskriver det egentlig rigtig godt …

Stress bliver en mere og mere almindelig sygdom, men måske bærer du også rundt på andre mønstre som ubevidst begrænser dig i hverdagen?
I en Access Bars behandling ligger du fuldt påklædt på briksen og det vil efterfølgende føles som en power nap – ja nogle falder faktisk i søvn, men det gør ikke noget, for hjernen og kroppen tager imod.
Under behandlingen berøres 32 punkter i hovedet og dermed frigøres der energi og lige som på computeren “slettes” de filer, som er ubrugelige eller som blokerer for at systemet kan køre.

Også om aftenen!
Klik ind på tidsbestillingen og se mine aftentider.

Har du lyst til:

  • Bedre søvn.
  • Rydde op i dit tankemylder
  • Give dine gode tanker og følelser mere plads, fremfor hele tiden at blive begrænset
  • Føle fred i krop og sjæl
  • Tilføre dit liv mere glæde
  • Åbne op for nye og uendelige valgmuligheder

Måske kan du svare ja til mere end en ting og så er der ikke meget at betænke dig på, så bør du prøve en Access Bars behandling.

Efter behandlingen vil du være mere nærværende i nuet.

Bars tillader dig at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du helt fra barndommen er blevet fortalt hvordan du bør og skal være, uden egentlig at lytte til hvad du måske selv vil.

Derfor er Bars egnet mod stress. angst, tankemylder og anspændt krop.

I værste fald oplever Du behandlingen som en hovedbundsmassage – I bedste fald ændrer behandlingen DIT LIV!

Du glemmer dig selv – den du er inderst inde. Du kan finde dit indre JEG, hvis du tillader det og så er verden uendelig og du er åben for alt du ønsker dig i livet: kærlighed, elske dig selv for den du er, rigdom, selvtillid og selvværd, succes og meget andet – Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. Hvordan bliver det bedre end det?

Din tryghed!
For mig er det en selvfølge at være forsikret, men det er det ikke for alle behandlere – Jeg er forsikret hos Tryg Erhverv og den dækker både i forbindelse med udøvelse af mit erhverv eller hvis du for eksempel falder på trappen.